Blogolj!

Mellbedobással vetette be magát a kampányba Kelemen Anna

Itt még csak 2,7 ezer lájknál tartott, most már 3800 fölött jár...

Úgy tűnik, hogy követője akad Cicciolinanak… mármint nem a felnőttfilmes szereplésekben, mert azon a területen már rég sikerült utolérni, és talán még túlszárnyalnia is a talján földre szakadt Staller Ilonát cikkünk főszereplőjének.

Kelemen Anna, egy „sztárlexikon” szerint „foglalkozását tekintve valóságshow-szereplő, modell, egykori Playmate és kezdő énekesnő”. Azonban ez a lista bővült: most úgy döntött, hogy felveszi a listájára a kezdő politikus státuszt is. Helyesebben azt üzente, hogy ha „erre a képre szerda éjfélig 5000 likeot ha kapok, elindulok az országgyűlési választásokon!”

Amennyiben ez meglesz, akkor csütörtökön elárulja, hogy mely választókörzetben és melyik párt jelöltjeként méretteti meg magát. Mindenesetre a kezdetek már biztatóak, 12 óra alatt gyűjtötte össze a szükséges lájkok felét, ha így halad az aláírásokkal is majd, akkor nyert ügye lesz.

A mottója mindenesetre erős: „A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!” Nagyon reméljük, hogy ezt elsősorban cicerói, és nem cicciolinai értelemben gondolta. 

A felelőtlen ígéretektől mindenesetre óvnánk, hiszen nemcsak Staller Ilona 1987-es választási sikere juthat eszünkbe az olasz politikáról és a szájon át betartható ígéretekről, hanem „szegény” Paola Saulino művésznő, aki valószínűleg még mindig bánja, hogy a 2016. novemberi olasz népszavazáson a nemmel voksolóknak orális módon történő szolgáltatást ígért: a referendumon ugyanis 19,4 millió nem szavazatot adtak le. Hogy Madonnáról ne is beszéljünk, aki közel 66 millió szolgáltatást vállalt be előzetesen, de végül mégis Trump került be a Fehér Házba. Hát, nem lennénk utolsók a sorban...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48909/pics/lead_800x600.jpg
Kelemen Anna,választás 2018
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?