Blogolj!

(18+) Futótűzként terjed a „Tescós-pornó”

Nagyot fordult a világ a napokban a 19 éves Caitlyn Kirby-vel, akit néhány napja még a kutya sem ismert, de ma már csak az angliai Kim Kardashianként emlegetik.

A lány kálváriája ott kezdődött, amikor pár napja bement dolgozni a munkahelyére, ami történetesen egy Stalhamban lévő Tesco-áruház, amiben még nincs is semmi érdekes, egészen addig a pontig, amíg a 35 éves kollégájával, egy bizonyos Neville Fox-szal le nem nyomták a „reggelizős” jelenetet az 1972-es Mély torokból.

Még ebben sincs semmi extra, hiszen mindenki azt csinál négy fal között, amihez éppen kedve szottyan, csakhogy a pásztorórára egy irodahelyiségben került sor, amit még ráadásul a jó fej kollégák még fel is vettek, és ha már felvették, akkor naná, hogy gyorsan fel is tolták a netre.

Majd Caitlyn mit sem sejtve abból, hogy a nyalakodásról szinte már a fél világ tud, szokás szerint bement dolgozni, de nem kellett sok idő, hogy rájöjjön valami nem klappol. A kollégái összesúgtak a háta mögött, majd szintén puszta szívjóságból, mikor már a műszakja végéhez ért, valaki megmutatta neki az ominózus felvételt.

A 19 éves lánynak pokollá vált az élete: azóta gyalázkodó üzenetek százait, illetve kamaszfiúk ajánlatait kapja.

Az eset után belső vizsgálatot indított az áruház ellenük, de mondanunk sem kell, hogy egyik fél sem várta meg az ítéletet és angolosan távoztak a cégtől. Kirby amúgy a pékséget vezette a stalhami Tesco-áruházában, Foxot pedig nemrég nevezték ki ugyanoda termékmenedzsernek.

(Fotók: thesun.co.uk)

Címkék: botrány, szex, Tesco, videó
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48767/pics/lead_800x600.jpg
botrány,szex,Tesco,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?