Blogolj!

Czeglédypoly

Ragnar Volarus

Van ez a roppant népszerű társasjáték, a Monopoly. Czeglédy Csaba most igyekszik átültetni az életbe. Apróbb változtatásokkal. Persze van ideje ilyeneken törni a buksiját, hiszen ideje mint a tenger, elvégre csak egy-egy bírósági tárgyalás zavarja meg nyugalmát a büntetés-végrehajtási intézetben.  

Fotó: break.com

Mert mint tudjuk, a szombathelyi volt MSZP-s fenegyereknek volt egy két rossz dobása, aminek köszönhetően úgy fest néhány körből kimarad. De szeretné kijátszani az "ingyen szabadulsz a börtönből" kártyát. Politikai hirdetést adott fel a nyugat.hu-nál, hogy ő bizony indulna a választásokon, már csak némi segítség kéne neki. Nyugalom, nem ráspolyt és ásót kért, hanem támogatást, hogy képviselő lehessen.

De van egy két annyira bájos pontja ennek a hirdetésnek, hogy képtelen vagyok nem idézni belőle.

Arra tanítottak, hogy tanulással és munkával, kitartással és szorgalommal sok mindent elérhetek, de bármit is érek el, bárhova is visz az utam, ne felejtsem el, honnan indultam.

Inkább azt kéne megnézni, hogy hova jutott. Az sokat elárul arról, mennyire fogadta meg az intelmeket.

20 év tudását, tapasztalatát, és Szombathely ismeretét szeretném az Ön, és az itt élők érdekében hasznosítani...

Az isten szerelmére. Ki ne engedjétek, ez megint lopni fog!

Ezeket a sorokat most a szegedi börtönben vetem papírra. Családomtól elragadva, itt tart fogságban az a korrupt hatalom, amelynek az elmúlt években rengeteg borsot törtem az orra alá...

Mintegy hatmilliárdnyi borsot Csaba. Ne bagatellizáljuk el a dolgokat! Nem mindegy, hogy Jézuska vagy géppuska.

Én továbbra is dolgozni szeretnék Önért és az itt élőkért!

Ezt onnan bentről is megteheted. Mentek majd árkot tisztítani, meg egyéb izgalmas feladatok is várnak rád amivel szolgálhatod a közt.

Lényeg a lényeg. Czeglédy Csaba független jelölt szeretne lenni, hogy szabaduljon. Fel akarja használni a saját maga gyártotta "ingyen szabadulsz a börtönből" kártyát. Ez pedig valljuk be, csalás. Azt pedig már a Monopolyban sem tűrik. A Czeglédypoly persze nagyobb tétre megy, de az átverést sehol sem szeretik. Ezért is esett ki a játékból.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48696/pics/lead_800x600.jpg
büntetés,Czeglédy Csaba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?