Blogolj!

Amikor betépsz és a fagyi visszanyal

Nem nagy újdonság, hogy Amerikában a „különcség” és az eladhatóság jobban számít a zeneiparban, mint mondjuk a tehetség vagy az értelem. Nincs ez másként a Lil Pump néven híressé vált, 17 éves rapper esetében sem. Pump a Gucci gang című számával futott be és azóta is a sztárok életét éli, és amikor épp nem zenél vagy költekezik betépve élvezi az életet. Ennek most meg is lett a következménye, ugyanis a TMZ információi szerint szerda este saját otthonában tartóztatták le Amerika újabb üdvöskéjét, amiért lakott területen lövöldözött.

A dolog pikantériája, hogy saját menedzserének köszönhette a bilincseket, aki csak segíteni próbált ügyfelének, amikor az a bizonyos fagyi visszanyalt.

A hatóságok szerint Pump menedzsere korábban bejelentést tett a rendőrségen, hogy még szerda délután három férfi feszítővassal próbált meg bejutni pártfogoltja San Fernando Valley-i házába, és közben még az ajtóba is belelőttek. Miután a rendőrök kiértek az esethez valóban találtak egy golyónyomot az ajtóban, azonban rablókat sehol, csak a teljesen szétcsúszott és betépett Lil Pumpot, amiért persze egyből gyanús lett nekik a dolog.

Végül gyorsan meg is állapították, hogy a golyó nem kívülről, hanem a házból érte a bejárati ajtót, ezért már házkutatási paranccsal tértek vissza a tinisztárhoz, akinek az erkélye alatti bokorban találták is egy pisztolyt, ami ugyan nem volt megtöltve, de a házban már megtaláltak a hozzá illő töltényeket is. A rendőrök végül arra jutottak, hogy a rapper lőtt az ajtóba, ezért letartóztatták, majd fiatalkorúak javítóintézetébe vitték, ahonnan csütörtökön már kis is engedték. Nem úszta meg ennyivel a dolgot a kenderlovag, ugyanis házi őrizetbe került, és kapott egy szép jeladót is a bokájára.   

Azonban itt még nincs vége a történetnek: a házkutatás során a fegyver mellett marihuánát is találtak a rendőrök, Lil Pump édesanyja pedig nem tartózkodott otthon, amikor az eset történt, ezért anyuci ellen is eljárás indult fiatalkorú veszélyeztetése miatt. Pump ügyvédei továbbra is kitartanak a kamu sztorijuk mellett, miszerint a rapper csupán azért lövöldözött, mert az életét féltette.

Végezetül álljon itt „hősünk” utolsó Instagram posztja, amit még az eset előtt osztott meg a rajongóval:

🤯🤯 put all this in 1 blunt on god

Lil Pump Jetski (@lilpump) által megosztott bejegyzés,

God Bless America!

(Fotó: TMZ.com)

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48686/pics/lead_800x600.jpg
drog,fű,letartóztatás,Lil Pump,lövöldözés,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?