hirdetés
Blogolj!

Hiánypótló kutatási eredmény székely tudósoktól

Ragnar Volarus

Székely tudósok úgy tűnik brit kollégáik babérjaira törnek, és átvennék a vezető helyet az értelmetlen kutatások versenyében. A szigetország nagy koponyái már nagyon sok okossággal fárasztottak minket.

Fotó: news.bbc.co.uk

Többek közt:

1. A Toalett Világnapja alkalmából nagyszabású közvéleménykutatást készítettek, melyben az emberek szokásaira voltak kíváncsiak. Az eredmények szerint a népesség ötöde SMS-ezik, sokan telefonálnak, vagy az evésre gondolnak. 

2. Végre nem titok többé, mitől lesz minden tízezredik csirke kétnemű, vagyis hímnő. Az edinburghi egyetem kutatói rájöttek, hogy a tyúktojásban nem a hormonok alapján, hanem az örökletes hím-, illetve nősténysejtek alapján dől el az állat neme. Ha egy tojásba véletlenül mindkettőből kerül, a pipi egyik fele kakas, másik fele tyúk lesz.

3. Elénk tárták a horkolás leghatásosabb ellenszerét is: egy teniszlabdát kell a horkoló partner lepedője alá varrni, ami így megakadályozza, hogy az illető a hátára feküdjön. 

És így tovább. Most viszont a székely tudósok álltak elő azzal, hogy a hó ehető. Szerencsére hozzátették azt is: de csak frissen. Még mielőtt valaki nekiállna sárga havat lakmározni.

De többszörösen nem értem a dolgot. Persze, hogy ehető. Volt aki az ellenkezőjét állítja? Van olyan ember aki villanyégőt eszik, és olyan is aki meg parazsat. Az pedig sokkal rosszabb mint a hó. És nem csak az íze miatt. Másrészt gyerekkoromban én is lenyeltem/megettem a rugósfociból a fémgolyót. Nagy ügy.

Fotó: http://canacopegdl.com

Másodszor. Kijelentik, hogy csak frissen jó. Akárcsak az élelmiszerek legjava, de ezt is mindenki tudja. A friss kenyér, a frissen sült ételek, zöldségek, gyümölcsök sokkal jobbak, mint soknapos társaik.

De én továbbmegyek a székely tudósoknál. A jégcsap is csak frissen jó, mert másnapra gyakran elolvad. Mi is frissiben szopogattuk gyerekkorunkban a fáról letörve. És ehhez még tudósnak sem kellett lennünk. Vagy ezek alapján mindenki tudósnak születik?

Címkék: humor, intelligencia
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48295/pics/lead_800x600.jpg
humor,intelligencia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?