Blogolj!

Van, hogy a postás egyszer sem csenget

Ragnar Volarus

Postás kerestetik. Sokszor olvashatjuk ezt a mondatot, nincs ebben semmi fura. Szakácsot, felszolgálót és péket is sokszor keresnek. Igen ám, de most a rendőrök keresik a levelek szorgos kézbesítőjét.

Bár ez utóbbi kijelentés ebben az esetben egyáltalán nem igaz. Merthogy egy postás eltűnt, szőröstül-bőröstül, bár ebben az esetben inkább levelestől-pénzestől. Így hiába vártak a nyírcsaholyiak a családi pótlékkal az eddig igen közkedvelt Kristály Gyulát. Bár népszerűsége talán most hágott a tetőfokára, hiszen "híres" ember lett belőle.

Ami biztos. A 49 éves paposi férfi nem kerékpárral menekül, mert szolgálati drótszamarát egy dohánybolt előtt megtalálták. Rafinált fickó lehet, mert ha elkapják, így legalább biciklilopás miatt nem kell bűnhődnie. 

A körözött férfi kb. 180 cm magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású és nagyon csúnya. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka. Tehát egy sötét alakot kell keresni. Ami nem szabályszerű, mert tudomásom szerint a postásoknak zöldben kéne lenniük. Ez újabb kihágás, ami miatt érdemes lesz a körmére nézni, elvégre nem tiszteli az uniformist. Másrészt nem irigylem, mert 180 centis magassággal nem könnyű bujkálni, bár ha hajlott testtartású, akkor talán könnyebben elrejtőzhet. 

Így fest Kristály Gyula - Fotó: police.hu

Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy mi lehetett az indíték? Tény, hogy így gyorsabb kölcsönhöz jutni még a Providentnél is, de itt még magasabb lesz a kamat, és sokkalta hosszabb a törlesztési idő.

Az a mondás járja, hogy a postás mindig kétszer csenget. Na ez a jóember egyszer sem csöngetett, de ha elkapják, neki harangoztak. 

Címkék: burleszk, idióta, lúzer
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48229/pics/lead_800x600.jpg
burleszk,idióta,lúzer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?