Blogolj!

Nincs pénz vagy nincs ötlet? Újra összeáll a Spice Girls

A kilencvenes évek zenéin jó merengeni felnőttfejjel, a retró is menő mostanában, de inkább megmosolyogjuk, mintsem újra rajongókká válunk.

A fiú- és lánybandák összeharácsolásának ötlete nem újkeletű, és ilyenkor mindenkinek elsőre az ugrik be, hogy a kiöregedett sztárok kapuzárási pánik kellős közepén elkezdenek telefonálgatni, hogy legyen már egy kis reunion, ami a manapság jól zakatoló nosztalgiavonatnak pont kedvez. Na meg a pénztárcáknak.

És mondhatnánk, hogy ez csak nálunk ilyen trendi (hiszen ahol az Irigy Hónaljmirigy a mai napig képes megtölteni évente az Arénát, ott ilyen szempontból gond nem lehet), de külföldön sincs elég kreativitás.

Vagy legalábbis Simon Fuller menedzser háza táján nincs, ugyanis kitalálta, hogy neki sikerülni fog a lehetetlen és újra összehozza a Spice Girls-ös csajokat egy turné erejéig. Ez azért is meglepő, mert amikor utoljára a 2012-es londoni olimpián léptek fel együtt, az is inkább volt poénos egy röpke 10 perc erejéig, mint szenzációs, de hát kicsire nem adunk.

A tagok nyilvánvalóan nem az énektudásuk miatt lettek híresek, hanem a kilencvenes évek trendje diktálta azt, hogy szeressük őket, hiszen az egyentáncoló, rajzfilmfiguraszerű „művésznévvel” ellátott sztárok kora volt ez, és az akkor volt jó. Ma már tényleg csak egy hakni szintjén lehet elképzelni az egészet, bár ugye van az a pénz (fejenként 3,5 milliárd (!) forint), ami ezeket a már negyvenes nőket is megmozgatja. Pláne Victoria Beckhamet, aki nagyon nehezen állt kötélnek, nem is csoda, hiszen van annál jobb dolga is, hogy megint 20 centis tűsarkúkban és miniszoknyában tátogjon. Mondjuk a tátogás marad, ugyanis csak úgy vállalta a dolgot, hogy nem énekel (amit valószínűleg eddig sem tett), bár a savanyú arca az összeképen így is rontani fog, és ha a színpadra fel nem is, a világból ki lehet tőle futni.

A kötelező események sem a kreativitásról árulkodnak, ugyanis a szerződésben újabb („újabb”) tévés tehetségkutató, egy válogatáslemez és egy kínai tévés projekt szerepel.

Ezzel viszont leginkább a csajok járnak jól (naná), az egykori rajongóknak viszont tök felesleges, hiszen minden fent van már a neten, a fiatalok meg valószínűleg bőszen gugliznak, hogy mégis kikről van szó.

Címkék: Spice Girls, zene
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48065/pics/lead_800x600.jpg
Spice Girls,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?