Blogolj!

A hét vicce: marakodnak a nullás viccpártok

Pintér M. Lajos

Megy az ugatás! A Kutyatov-listás kutyapárt fenéken harapta Gulyás Marcit, aki ebtelenítette a Majdnem Közös Ország Mozgalmat. Hülyék, 2018, de tényleg!

Marci kutyába se veszi a duplafarkúakat.

Állati adalék az embertelen ellenzéki gegparádéhoz: hajba kapott, pontosabban egymás szőrét rángatja a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és a Közös Ország Mozgalom. A mérhetetlen(ül szánalmas) viccegységek kabaréba illő farokméregetését az robbantotta ki, hogy a hírhedt Nemzeti Falfestő, bizonyos Gulyás Márton a totális kormányellenes egység megteremtésének lobogója alatt nem tűrte meg az ebeket.

Avagy kibújt a szög a zsákból: a „közös országnak” is vannak határai, mint anno a végtelennek tűnő nagy Szovjetuniónak. És pontosan ott húzódnak, ahol Mártonunk önkényesen leveri a cölöpöket.

Kutyák márpedig kíméljenek! Az országjáró összeborulás csókjában a Jobbiktól az MSZP-ig mindenki összeforrhat, de azért a szenvedélyes, vad közösülésbe se fér bele minden. Például a politikai parafília. Még ekkora állatságot!

Nem is fárasztanánk tovább az olvasót azzal, hogy átvisszük az értelmet, ajtót nyitunk a ridegen tényszerű valóságnak. Gulyás Márton, a „közös értékek mentén közös célok erőszakmentes elérésére szövetkezett magyar polgárokból” (mi van???) álló Közös Ország Mozgalom alapítója a kormánybuktatónak tervezett vitafórum-roadshow-járól kiebrudalta kutyuliékat. Kutyába se vette őket. Nem adott esélyt a csaholásra.

Azóta is tart az ugatás.

Semmi pitizés, a duplafarkincások rögtön átkeresztelték Marciékat „Majdnem Közös Ország Mozgalommá”. Az is biztos, hogy a szőrös főnököt törölték a Kutyatov-listáról. Nem mellesleg bukta az ingyensört.

Kutyául érezheti magát.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/48045/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?