Blogolj!

Super Smuki kampánylázban

Pintér M. Lajos

Schmuck Andor már megint forgat valamit a fejében. Lila sapkás plüssfigurával lopná be magát a választói szívekbe?

Választási évre fordultunk, megélénkült hát az egykori szocdem vezér, Schmuck Andor is! A maga termetes valójában Xénia-, akarom mondani kampánylázban ég, ennek megfelelően perzselő posztokkal polgárpukkaszt.

Egyelőre nem tudni pontosan, a kormánypártok vs. ellenzék centrális erőtér mely tengelyében, milyen formáció színeiben, hogyan, hol és miért méretné meg magát (vagy pozicionálná híveit) a méretes baloldali politikus és csapata (talán mindegy is...). Közösségi oldalát böngészgetve ugyanakkor nagyobb összegben lehet rá fogadni, hogy valamit forgat a fejében.

Ha esetleg nem tudta, mi hiányzott az életéből, a Tisztelet Társasága frontembere ma megmutatta. Na, nem más, mint egy általa tervezett kabala, Super Smuki, ami, de inkább aki első blikkre egy téli álmából ébredező lila sapkás medve. Plüss. A politikus szerint „tiszta apja”, és egy önzetlen jócselekedet után lehet hozzájutni. Megrendelhető privátban.

A Facebookon bőven akadnak is már bátor jelentkezők, akik szó szerint mindent megtennének azért, hogy hazavihessék a kis Smukit. Már persze a lila sapkás kabalát. Ő hamarabb belopja magát a gyermeki felnőttszívekbe, mint a „jóllakott óvodás” papa.

Jelige: ugyanitt szépkorú szavazatok némi jócselekedetért elvihetők. Jelentkezni privátban.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/47635/pics/lead_800x600.jpg
kampány,Schmuck Andor,Super Smuki,választás 2018
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?