Blogolj!

Kollégája égette szénné a kapust (videó)

Pintér M. Lajos

Avagy az egyiknek sikerül, a másik pedig szó szerint elterül. Hülyét csinált kapustársából egy kiváló rúgótechnikával megáldott spanyol kesztyűs.

Élete végéig rémálmai lesznek Diego Marinónak, a spanyol másodosztályú Sporting de Gijón hálóőrének! Pszichiáter legyen a talpán, aki ebből kigyógyítja.

A derék portással ugyanis az a szégyen esett meg a szombati Lugo elleni idegenbeli bajnokin, hogy az ellenfél térfeléről vágták a hálójába a labdát. És hogy még nagyobb legyen a szégyen, kollégája, Juan Carlos égette szénné a vendégek kapuvédőjét. Nem mellesleg ezzel a 80. percben elért találattal beállította a 3–1-es végeredményt, azaz a kapitális kapusbaki romba döntötte a hajrára a Gijón pontmentésről szőtt álmait.

Hogy Diego Marino hol és miért bóklászott kertrecéből, amikor a labda útnak indult a túlsó térfélről, majd hosszú röppályája végén a hálóba pottyant, arra először a szakvezetésnek és a társaknak, később pedig a lélekbúvárnak kell magyarázatot adnia.

Persze, ahogy a mondás tartja, kutyaharapást szőrivel. Szóval ha a következő bajnokin újra lehetőséget kap Ruben Baraja mestertől az álmélkodó ketrecmester, talán akkor teszi a legjobban, ha nem tölt, csak lő, bárhonnan, állítgatás nélkül, és megpróbálja kopírozni Juan Carlos hőstettét. Hogy lemossa a gyalázatot!

Hátha talál még az olyan balfék sport-, akarom mondani sorstársat, aki egy laza lepkézéssel megfosztja a lelki tehertől...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/47529/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?