Blogolj!

Mit fessen még ki Gulyás Márton?

Kecskés István

Mivel látszik, hogy elszántság és akarat az van rendesen, segítsünk Gulyás Mártonnak. Mit fessen még le?  

Fotó: 444.hu

Nálunk mondjuk kezdhetné a nappalival. Semmi extra. Tapéta le, festék fel, sima fehér jó lesz. Mondjuk a henger és az ecset használathoz ragaszkodnék, mégiscsak egy szobáról van szó.

Aztán, ha itt végzett, akkor adandó alkalommal átmehetne a Ligetbe. Ott most egy csomó minden épül, így biztos mázolni is kell majd egy idő után. Ebben az ügyben amúgy is eltökélt, szóval biztos neki is érdeke, hogy szép legyen minden a végén. Félő itt is ragaszkodnak majd az eszközhasználathoz, nem lehet csak úgy falhoz baszni csapni a festéket.

Amennyiben ez megvan, akkor irány mondjuk a Jahn Ferenc Kórház. Marci szívén viseli az egészségügy dolgait, jól láthatóan festékkel sem áll rosszul, ideje is van, vagyis mondjuk néhány emeletet bevállalhatna. Arra érdemes figyelni, hogy a szobákban betegek, orvosok és ápolók is lehetnek, de őket semmiképpen sem szabad összefestékezni.

Mondjuk az eddigi tapasztalatok szerint Gulyás ágyúból lövi a festéket, többnyire a homlokzatra. Vagyis külső felújításokban érdekelt mesterről van szó. Nem is olyan régen megdobálták a FIDESZ székházat. Jót tenne egy kis javítgatás ott is.

Ó és az iskolák! Van olyan, hogy nyáron a szülők festik a termeket. Milyen jó lenne, ha Gulyás egy ráérő péntek délután nekiesne, oszt a haverjaival tenne valami kis hasznosat. De semmi felirat! Szép egyenletes, világos falak kellenek.

No, ha ez is megvan, akkor irány a Groupama Aréna. Nem néz ki rosszul, de egy tisztasági festés biztos jól jönne. Nem, ezt sem lehet lilára kenni. Valamiért ezen a pályán ragaszkodnak a zöldhöz.

Szóval van itt még tennivaló! Szükség van a felkészült iparosokra!

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/47364/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?