hirdetés
Blogolj!

Juhász Péter szakállas gondjai

Kecskés István

Készülhetünk a kormányváltásra! Mert úgy tűnik, hogy ellenzéki oldalon minden, de minden rendben van.

Szóval az úgy van, hogy Juhász Péternek eddig csak a fütyülőjét csodálhattuk, de immár betekintést nyerhettünk a fürdőszobájába, sőt láthattuk – nem is tudom kinek kell ezért hálásnak lenni – a borotválkozási szokásait is. De haladjunk szépen időrendben!

Az ellenzéknél annyira rendben van minden, hogy csak a lényegre, a fontos dolgokra kell koncentrálniuk. Lényegében eldőlt, hogy április 8-án kormányváltás lesz, vélhetően úgy, hogy Juhász Péter lesz a miniszterelnök. Mindez azért van, mert a balliberális indulók – nem, nem az internacionálé, vagy a Vörös Csepel – tisztában vannak vele, hogy mi kell a magyarnak és mi érdekli. A szakáll. Illetve, hogy szőrös-e egy jelölt, vagy sem. Azt is tudják, hogy mi a fontos nekünk, miről akarunk dönteni. Íme: 

Miközben Juhász Péter és barátai szerint egy nemzet temetkezik, a jó fütyülős politikus odacsapta az arcunkba a kérdést, hogy borotválkozzon-e, vagy ne. Volt olyan, aki erre azt az ugyancsak fontos választ adta, hogy inkább a két felső első fogát huzassa közelebb egymáshoz, de ez nem szép dolog… Már csak azért is, mert jelenleg, így 2018 elején, széles e hazában nincs fontosabb kérdés Juhász Péter szőrénél. 

És a nép döntött, lecsapott erre a szakállas poénra és óriási kegyet gyakorolt a szúrós Juhásszal: borotválhatott. Szóval, akkor a magyar nemzet és az ország legnagyobb gondja megoldódott. A lényegen túlvagyunk. Jöhet a váltás. Bár elgondolkodtató, hogy Vona Gábor továbbra is szőrös. Vele mi lesz? 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/47361/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?