Blogolj!

Valentin napi extra akciós mocsok

Kecskés István

"A hűtlen szerető" fedőnevű akciót indított el az egyik nagy virágkereskedés Valentin Napra. Most vonatkoztassunk el az egész "ünnep" gyomorforgató sekélyességétől, bízzuk rá a döntést mindenkire. Én speciel utálom az egészet, ahogy van, nem is vagyok miatta népszerű. Ellenben, akibe szerelmes vagyok, azt nemcsak ezen az egy napon, hanem az összes többin is a tenyeremen hordozom, fogom a kezét, vigyázok rá.

Ennyit az egész amerikai csökevényről…

"A hűtlen szerető" meghatározás amellett, hogy nem áll távol ennek az egész Valentin mocsoknak a szellemiségétől, mégiscsak egy bődületes baromság. Eleve az egész: hűtlen férj, vagy feleség, vagy szerelem lehet valaki, na de szerető nem, vagy ha igen, akkor az minősített eset.

De még mindig nem ez a lényeg, hanem a cím alatti szöveg:

"Az akció keretében 2018. február 9. és 14. között két azonos értékű virágzó növény vásárlása esetén az egyik árából 50% kedvezményt adunk. 

Eltérő értékű virágzó növények vásárlása esetén a kisebb értékű növény árából adunk 50% kedvezményt. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és nem vonatkozik a virághagymákra- és magokra, valamint a leértékelt növényekre."

Azt a mindenit neki!

Ilyen szinten lábbal tiporni a szerelmet… Egy virágkereskedéstől. Mert ugye vegyél eleve kettőt – már ez is egy óriási baromság, hiszen ha az ember véletlenül figyelembe venné ezt az eltévedt ünnepet, akkor is csak egyet vásárolna, annak akit szerelemből szeret. No, de az egyik árából még ötven százalék kedvezményt is adnak! Az agyam eldobom! Mert ugye az az elvetemült, aki eleve kettőt vesz, az kinek az adja az olcsóbbat, ami ráadásul csak a felébe került? Mit vár tőle a profitorientált virágos?

Feministák, hol vagytok ilyenkor? Miért nem tiltakoztok, miért nem hirdettek bojkottot ez ellen a kereskedés ellen? Látom magam előtt azt a hölgyet, aki majd ezen a napon olyan virágot kap, amelyet ebben a kereskedésben adtak el és megkérdezi, hogy akciós volt-e.

 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/47331/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?