Blogolj!

Karácsony Gergely megint szeretőt váltott?

Pintér M. Lajos

A szocikat mindenkinél jobban utálta, majd összefeküdt velük. Aztán a Fideszt gyűlölte halálosan, mígnem szerelemre lobbant iránta. Legalábbis van, aki már látja a jövőt!

Karácsony Gergely a mai magyar politika egyik legnagyobb köpönyegforgatójává nőtte ki magát. A minden addigi létező formációt tagadó Lehet Más a Politika alapítójaként robbant be. Mikor beleunt az LMP-be, létrehozta a Párbeszéd Magyarországért egységet, hogy aztán előbb az Együtt–PM-szövetség, utóbb választási kooperáció szervezésén ügyeskedjen, végül meg hegyeset köpve korábbi MSZP-gyalázó nyilatkozataira szobára menjen az egykoron olyannyira gyűlölt szocialistákkal. Miközben egyedül hagyja az Együtt-szeretőt. És még megmagyarázni se tudja, mi a f.szért...

Van, aki látja a jövőt, és érzi, tudja, Karácsony a szocikhoz is hűtlen lesz. Lehet, csak trükk, hogy most annyira rühelli a Fideszt? Vagy a gyűlölet a lágy tavaszi szellővel szerelembe csap át?

Ez lenne aztán a választási kampány igazi slusszpoénja! Karácsony Gergely mint a Fidesz és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje. Az ATV megálmodta, megalkotta vagy csak csúnyán elbaltázta.

Mindenesetre lehet fogadásokat kötni, megy-e valamikor Karácsony a Fidesz utcájába!

(A találatért elismerés illeti a comment.blog szerzőjét! Mindez az ATV január 11-i híradójában jelent meg 18:52-kor, a televízió honlapján lévő felvételen 8:15 után látható.)

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/47149/pics/lead_800x600.png
ATV,Együtt,Fidesz,LMP,MSZP,összefogás,Párbeszéd,választás 2018
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?