Blogolj!

Új show-t indít Kálmán Olga?

Pintér M. Lajos

Havas Henrik jött, látott, nem töltött, csak lőtt, és padlóra küldte az Egyenesent. Új műsorba kényszerül a Hír TV-n Kálmán Olga?

Továbbra is slágertéma a honi közéletben és médiavilágban Havas Henrik és Kálmán Olga kedd esti – nevezzük így – páros televíziós öngyilkossága. Vérmérséklettől függően ki így, ki úgy értelmezi a történteket, melyek végén kölcsönös hazugozással süllyesztették el egymást (magukat) a ballib sajtóvilág korábban megkérdőjelezhetetlennek hitt tekintélyei. Írt az ügyről Ez a tuti, Klikk és Bádog blogunk, majd Tibi atya is kifejtette véleményét.

Havas Henrik és Kálmán Olga kivégezték magukat

Mocskos disznózásba, a molesztálás relativizálásába, ufózásba, mucikázásba és egymás hazugozásába torkollt Kálmán Olga és Havas Henrik szürreális beszélgetése a Hír TV-ben. Médiatörténeti padlót fogott a Hír TV-ben Havas Henrik és Kálmán Olga. Bizarr, szürreális, vállalhatatlan négyszemköztijükben egymásból és magukból is hülyét csináltak. Egyenesen. Kálmán a molesztálásokról, a zaklatásokról akart beszélni.

Egy olvasótól pedig exkluzív információt és hozzá tartozó grafikai küldeményt is kaptunk, melyet alaposan megvizsgáltunk a Görbe tükrünkkel. Nos, a pesti pletyka szerint Havas Henriknek és Kálmán Olgának a keddi ingyencirkusszal oly mértékben sikerült megfektetniük az Egyenesen „brandet”, hogy a Hír TV korifeusai máris lázasan törik a fejüket, hová menekítsék át nagyasszonyukat.

A képzeletnek, a fantáziának nincs határa, és önkéntes producerekből, televíziós menedzserjelöltekből sincs hiány gyönyörűséges kis hazánkban. (Ahol a focihoz és a politikához mindenki, a médiához pedig minden politikus ért.)

Szóval itt a tökéletes megoldás, Hír TV, figyelem: pár napig még futhat az Egyenesen „Mucikával”, majd jövő héttől indulhat az Egyenesen helyett a: Mucika. Tudják, minden este, csak itt, csak vele. Épülhet ezerrel az új arculat, a valamikor (húsz éve) „dögös”, mára sértődötten kötözködő, kiégettségéből töltekező „Mucika” imázsa. Rónai Egon és az Egyenes beszéd retteghet! (A lapátra tett Havas mégis bosszút állt, felturbózta a konkurenciát?)

Az RTL-csoport pedig, ha bankot akar robbantani, azonnal „magáévá teszi” a könnyed kistestvért, a Mucika-show-t. Olyan sárga és savanyú, hogy biztosan magyaros; tehát garantált tömegsiker.

Kit érdekel ezek után Mónika vagy Győzike?

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/46731/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Egyenesen,Havas Henrik,Hír TV,Kálmán Olga,Mucika,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?