Blogolj!

Ezt a csirkét meg ne egye – felkavaró lehet!

Pintér M. Lajos

Ha nem akarja szörnyű rosszul kezdeni az új esztendőt! Több mint gyanús a termék, vigye azonnal vissza!

A hivatalos terminológiával élve „elővigyázatosságból” vonta ki a forgalomból az Aldi áruházlánc több országban is az alábbi fotón látható (Magyarországon 2017.12.30–2018.01.15. közötti lejáratú), hidegen és melegen is fogyasztható csirkemellfilé-termékeket (Böklunder csirkemellfilé darabok – csirkemellhús csirkemellfiléből vágva, készre sütve classic, zöldfűszeres, pikáns).

Fotó: Nébih


Ha nem szeretné az új esztendőt egy „alul és felül is minden ömlik” típusú, barátságosan jótékony lázzal is kísért vírusfertőzéssel indítani, jobban teszi, ha nem kóstol bele ebbe a csirkébe. Ha már vásárolt, vigye vissza a legközelebbi Aldiba, még az árát is visszakapja!

Az ételt adó szárnyasoknál ugyanis valami bűzlik.

Az érintett terméknél – írják – „nem zárható ki” a Listeria monocytogenes fertőzés veszélye. A nevezett baktérium által okozott panaszok kialakulásának ideje általában a fogyasztást követő 1 nap és 1 hét közé tehető. A fertőzés jellemző tünetei a láz, hányás, hasmenés, fejfájás. A kialakult betegségnek – főként a várandós nők körében – súlyos következményei lehetnek. Érzékeny csoport a csecsemők, várandós nők, idősek, valamint gyenge immunrendszerű emberek.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/46610/pics/lead_800x600.jpg
Aldi,baktérium,csirke,ételmérgezés,fertőzés,Nébih
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?