Blogolj!

Hiába ugattak a kétfarkúak

Pintér M. Lajos

Nem vicc: az Állami Számvevőszék laza mozdulattal mutatta meg a viccpártnak, hol a helye.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt megpróbált belecsaholni a nagyok dolgába, de rajtavesztett. A viccpárt kínos erőlködésében saját magából csinált viccet, miután csak öngólokra futotta a nagy vergődésből.

Történt, hogy a humorpártiak szerdán nagyon oda akartak vágni az Állami Számvevőszéknek, mely nemrég a plakátkampánya kapcsán tiltott pártfinanszírozási balhéba keveredő Jobbikot, majd a piaci árnál olcsóbban irodát bérlő LMP-t, a DK-t, az Együttet és a Párbeszédet is büntetéssel sújtotta. Kutyagumiék azért aztán addig tanakodtak, míg arra jutottak, küldenek egy ropogós ezrest az ÁSZ-nak

„egyrészt előlegnek, úgyis megbüntetnek majd minket is. Másrészt hátha így megvalósul a burkolt ÁSZ-finanszírozás és meg lehet érte büntetni őket. Vagy minket. Vagy valakit.”

A számvevőszék nem késlekedett sokáig, csütörtökön már ki is oktatta az ugatókat. Nemcsak az ezrest küldték vissza kutyuliéknak, de – miheztartás végett – a párttörvény linkjét, hogy ne legyen baj a jövőben. Rögtön közölték: csak azokat a pártokat ellenőrzik, akik kaptak támogatást a költségvetésből, ám a kétfarkúak sajna azért idáig még nem jutottak. Ja, és ha mindez nem volna elég, jelezték, hogy tiltott vagyoni támogatást nem a számvevőszéknek kell befizetni, hanem a Magyar Államkincstárnak. Kettőből semmi.

Tipikus példa, hogyan kell házhoz menni a pofonokért.

Állami Számvevőszék – Magyar Kétfarkú Kutya Párt 2-0.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/46443/pics/lead_800x600.jpg
Állami Számvevőszék,büntetés,humor,Magyar Kétfarkú Kutya Párt,tiltott pártfinanszírozás,választás 2018
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?