hirdetés
Blogolj!

Kiket zaklatott még Havas Henrik?

Kecskés István

Újabb és újabb csontvázak dőlnek ki Havas Henrik szekrényéből. Előbb ugye Baukó Éva, most meg Molnár Anikó. Ki jöhet még?

Szóval nézzük kik az esélyesek. 

Először is ugye tévénézők milliói. Mondjuk ők – mi – önként vállalták, hogy a Havas zaklatólag hasson rájuk hiszen nem kapcsoltak másik csatornára, amikor megjelent a "tanár úr" a képernyőn. Sőt talán akadt olyan is, aki kifejezetten élvezte a műsorvezető zaklató stílusát. Fene a gusztusát. 

Pörgessük végig Havas könyveinek listáját – isten ments, hogy magukat a könyveket a fizikai valójukban –, talán abból kiderül, hogy ki lesz a következő. Molnár Anikóról is született ugye egy betűtenger, s most előállt azzal a megélhetési villaceleb, hogy Havas vibrátort vett neki. Ajándékot meg nem illik visszaadni, vagy mi? 

Havas írt könyvet Kelemen Annáról. Na most kérem, a helyzet az, hogy ő egy konkrét kurva. És még mielőtt perek és egyebek garmadája következne, nézzük mit nyilatkozott maga az élő guminő: 

Pénzért dugni mindig jó. Az egy grátisz, de ajándékokat is elfogadok férfiaktól.

Ne kalandozzunk el a tárgytól, de annyit jegyezzünk meg, hogy az aki még fizet is ennek, a szépnek csak ittasan – amikor ugye nincs csúnya nő – nevezhető nőnek, az meg is érdemli. Szóval azért annak lenne egy diszkrét bája, ha ez a riherongy előállna a sztorival, amely szerint Havas meg akarta pocsékolni. Egyfelöl a fene a gusztusát, másrészt remélem sikerült neki, mert akkor az egyből a büntetés is lehetett neki. 

No, de Havas írt még könyvet egy csomó szajháról – tömbösítve egy könyvben. Bármelyikük jöhet a váddal, hogy egy borgőzös estén Henrik fickós lett és oda akart pörkölni egy Zsiguli hátsóülésén. Kevéssé valószínű…

Kiről is született még könyv?

Vona Gáborról! Na az lenne az igazi, ha a Jobbik elnöke előállna vele, hogy Havas elvette a plüsskutyáját és emellett még ajánaltot is tett neki. Az utóbbi hónapokban a két férfi sokat volt összeszárva az írás ürügyén. A fene tudja, hogy mi alakult, vagy bontakozott ki köztük. Mondjuk kétségtelenül szép pár lennének… 

Várjuk a fejleményeket!

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/45762/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?