Blogolj!

Nem lesz Kevin a tévében? Orbán Viktor mondjon le?

Kecskés István

A magyarok egy része már csak olyan, hogy a csillagszóró fényének se örül, ha közben nem ad háttérzajt a tévé, abban is Kevin a Reszkessetek betörők főhőse.

Kinek kell a halászlé, kit érdekel rántott ponty, kinek ízlik a bejgli, kit hat meg a csengettyű, meg a gyertya, meg a többi ilyen ósdi cucc, ha este, bezabálva, spiccesen nem lehet megnézni a Reszkessetek betörők című, amerikai fost filmet?

Márpedig egészen komoly esély van rá, hogy idén kimarad az ünnepből ez a trilógia, ami amúgy minimum a jászol, Szűz Mária és Szent József fontosságú karácsony szent napjaiban. A SorozatWiki számolt be arról, hogy ezzel a sorscsapással, az ünnep hangulatát alapjaiban megrengető helyzettel számolnunk kell. Az egész hátterében az áll amúgy, hogy a TV2 megszerezte magának a film jogait, de úgy tűnik, hogy a józan ész győzött műsorra ennek ellenére sem tűzi. 

Innen pedig csak néhány kis liberális lépést kell tennünk addig, hogy elkezdjük követelni Orbán Viktor azonnali lemondását! Mert ugye a TV2 tudjuk kinek a tulajdona! Andy Vajna érdekeltségébe tartozó cégről van szó, márpedig a filmguru a miniszterelnök spanja, szóval vélhetően az egész mögött Orbán Viktor áll, sőt szerintem egyenesen ő vetette le műsorról Kevint. 

Orbán Viktor, vagy Kevin? 

Nem kérdés…

Amúgy meg legyen a Télapu. Akkor nem is kell lemondania senkinek!

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/45709/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?