Blogolj!

A nemzet hálószobája – forrósodik a helyzet Kanadában

Pintér M. Lajos

Justin Trudeau ultraliberális kormányfő újabb fantasztikus húzással megtalálta, felfejtette, majd megoldotta az országát és nemzetét leginkább feszítő problémát.

A trudeau-i hülyeség nem ismer határokat.

Tudják Önök, mi Kanada legnagyobb problémája? Nem fogják kitalálni, de már el is áruljuk a titkot, hogy egy kis melegséget csempésszünk december első napjának zord reggelébe!

Justin Trudeau ultraliberális díszminiszterelnök ugyanis nemcsak tudja, de meri és teszi is. A zoknigyűjtő szivárványos nyilvánosan bocsánatot kért a melegektől, és kollektív bűnnek nevezte, ahogyan a homo- és transzszexuálisokkal bántak a 90-es évek előtti kormányok. A juharleveles SZDSZ-es teátrális nagyjelenetében „Ma itt állok, és azt mondom: tévedtünk, elnézést kérünk. Sajnálom. Sajnáljuk.” szavakkal mea culpázott.

Persze nem ez volt az első ilyen lépése, hiszen hosszú idő óta nyilvánosan kiáll a melegek jogaiért, részt vesz az éves melegfelvonulásokon. A himnusz nemsemlegetésének kísérlete után kormánya jól be is vezette a harmadik nemet, hogy a nők és a férfiak mellett az X-esek is otthon érezzék magukat. Ja, és három év alatt egymillió migráns befogadását is tervezi, mert így látja lehetségesnek a gazdaság és az innováció felpörgetését.

Javasoljuk neki, hogy egyharmad-egyharmad-egyharmad arányban telepítse be nőket, férfiakat és X-neműeket, mielőtt valaki emberiesség elleni bűncselekménnyel vádolná meg a hágai bíróságon.

„Reformer” politikusnak tartott édesapja anno azt mondta, az államnak nincs keresnivalója a nemzet hálószobáiban. Ökör fia annyira távol akarja magát tartani a szexustól, hogy beletoppan a kellős közepibe.

Úgy tűnik, Kanadában térde kényszerítették a józan észt. A nem elveszítette nem, a nemi identitás pedig nemi identitás jellegét. Győzött a hálószobák forradalma. Megindult a kollektív abúzus.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/45447/pics/lead_800x600.jpg
homoszexualitás,Justin Trudeau,Kanada,X-nem
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?