Blogolj!

Kiszivárgott Gulyás Márton titkos terve!!!

Kecskés István

Elkezdődött ma a nagy foglalási hullám! Gulyás Márton és bandája egy étterembe vetette be magát, de ez még csak a kezdet!

Fotó: atv.hu

A Közös Magyarország Mozgalom elfoglalta a Pest-Buda Éttermet, ahol rabul ejtették Jenőt a főpincért, Irma nénit az élemedet korú kézilányt és maguk alá teperték Erzsit, a kasszást. Emellett vegzálták az egység vendégeit, akik éppen azért gyűltek ott össze, hogy kitöltsél a nemzeti konzultációs ívet. 

A nemzetközi helyzet fokozódik, ez még csak a kezdet volt. Kiszivárgott Gulyás Márton nagy foglalási terve, amelyből a következők derültek ki. 

A jövő héten nekiesnek özvegy Hurtágné vegyeskereskedésének a VIII. kerületben, ezt követi majd Halflinger Tóni kulcsmásolója a körúton, de retteghet Similák bácsi is, akinek jól menő cipészete van Rákosszentmihányon. Felkészülhet a foglalásra Csevenyák Aladár is, akinek felmosórongy manufakturája előtt egyszer már elment a miniszterelnöki autó. Nagy esély van arra, hogy rajtaütnek majd azokon a fővárosi henteseken, akik oldalast forgalmaznak. 

A hírek szerint nem lehetnek nyugodtak a Corvin Áruház fehérnemű osztályán sem, de kezdhetnek aggódni a plázák – igen az összes! – babaruha boltjaiban is. 

Kétségtelen: a rendszerváltás ma elkezdődött. Eddig egy étterem bánta, de biztosak lehetünk benne, hogy senki sincs biztonságban. Jön a szatócs forradalom! 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/44973/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?