Blogolj!

Update Norbi, Tállai és az édes bűnözés

Pintér M. Lajos

Benzinnel locsolgatják a forró kakaós csigát, ez az igazi fehérgalléros csínytevés!

Hogy a 21. század igazságosztó Mátyás királya, a magyarság népmesei hőse vagy a szabad piaci verseny újkommunista megbilincselője lesz-e Tállai András NAV-elnökből, egyelőre még nem tudni. Annyi azonban bizonyos, hogy Mezőkövesd és térsége honatyája rendesen felkavarta az állóvizet a helyi benzinár-csökkentési stand up-jával, mely pró és kontra tűzforró érzéseket gyújtogatott.

Ha már futótűz, Tállai alaposan belecsapott a lecsóba. Olyannyira, hogy még a hiperkarcsú Update Norbit is fogyizásra buzdította. Lenke nénik szívszerelme az ATV #Bochkor című műsorában robbantotta a gasztrogate-et – leplezte le a 24.hu. Már amennyiben a nagy magyar kockahas azt állította, hogy ha „megmobilozná” a NAV-elnök, megszámlálhatatlan franchise-boltjaiban (no, nem mindegyikben, mert az áregységesítést a tv. bünteti) ő azonnal a felére engedné az update csiga árát. Mármint a kakaósét.

Még ha meg is csörrenne a Norbiphone, én azért a fitnesz kockacsiga helyett maradok tisztelettel a hagyományosnál. Ha már kakaós csiga, legyen jó porcukros és durván kakaós. Méltón régi, nagy híréhez: a legédesebb állat.

Ennyi bűnözésnek pedig bele kell férnie, nemde?

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/44928/pics/lead_800x600.jpeg
benzin,kakaós csiga,Schobert Norbert,Tállai András,Update Norbi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?