Blogolj!

Pónival szerelmeskedett az illegális bevándorló

Kecskés István

A hírek szerint illegális bevándorló erőszakolt meg egy pónit Németországban. Ez kérem hülyeség!

Mert ez nem így volt. A póni is akarta! Sőt, már hosszú ideje kinézte magának Ahmedet, aki a berlini Kinderbauernhof gyermekek által kedvelt állatkerjének bérletes látogatója volt. Először csak nézegették egymást, de aztán megtalálták a közös hangot és együtt nyerítettek. 

A pónit még az sem zavara, hogy a 23 éves Ahmednél jóval fiatalabb, mert már régen megérett az ivara. A probléma az volt, hogy a gondozókat nem avatták be a szerelmi életükbe, így mindenki totális félreértésben van, erőszaknak vették a szerelem beteljesedését. Szegény szír bevándorló, pironkodva hagyta félbe az aktust, amikor a willkommenskultirról tudomást sem vevő Jürgenek beleszóltak az akcióba. 

A fiatalok – nevezzük így a szerelmeseket – még fotóst is rendeltek, hogy legyen aki megörökíti a nászt, de ez sajnálatosan nagy öngól volt, mert a teljes tévúton nyomozó rendőrök ezt most bizonyítékként kezelik, holott ez csak dokumentáció lett volna. Ráadásul szerencsétlen Ahmedet egy életre kizárták a parkból. 

Szomorú történet. A baj az, hogy alaphír igaz. Egy idióta szír, aki illegálisan tartózkodik Németországban, egy gyermekek számára működtetett állatkertben megcsinált egy pónit. Persze a rossznyelvek szerint csak összekeverte egy birkával. A barom…

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/44753/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?