Blogolj!

Bűn és bűnhődés napjainkban

Ragnar Volarus

A zaklatási ügyek aranykora köszöntött ránk. Most aztán mindenki retteghet, aki egyszer is csak elejtett egy sikamlósabb megjegyzést. Sajnos mindannyian veszélyben vagyunk. Természetesen vannak ezen ügyek között olyanok, amiket komolyan kell venni, és meg is kell torolni. Azonban a retorziók néhol már egész egyszerűen több mint nevetségesek.

Kevin Spacey talán aki a legnagyobbat bukott botrányán, merthogy őt legutóbbi filmjéből egyszerűen kivágták és egy új szereplővel forgatják újra a jeleneteit. Teljesen logikus lépés, csináljunk úgy, mintha a színész nem is létezne. Töröljük ki őt. De ne álljunk meg itt. Van két Oscar-díja, azokat vegyük el tőle, és a két filmet, amivel nyert, semmisítsük meg. Amúgy igen pikáns részlet, hogy az egyik aranyszobrot az Amerikai szépségért kapta, amiben ugye 42 éves apaként a középiskolás lánya barátnőjét kívánja meg. A másik Oscart a Közönséges bűnözőkért ítélték oda neki, azt még az imdb-ről is tűntessük el. De minden filmjét, különösen a "Jövő kezdetét" még dvd-n is zúzzuk be, mert ott ráadásul egy kisfiúval, Haley Joel Osment-el szerepel együtt. Skandallum.

Kevin Spacey és Mena Suvari az Amerikai szépségben

De itt még mindig ne álljunk meg. Magyar példákat is tudnék mondani. Stohl Andrást azonnal írják ki a Válótársakból, a korábbi részekből pedig tüntessék el digitálisan. A színházi szerepeit azonnal vegyék el tőle, a plakátokat tépjék darabokra, amin a neve szerepel. Császár Elődöt innentől kezdve a dj-pultban egy papírmasé figurával kell helyettesíteni. 

A női zaklató, Mariah Carey pedig mostantól egy hangot sem énekelhet. Még a kottákat is égessük el, amiken a dalai szerepelnek. Ha a jövőben valahol megszólal az "All I want for Christmas" az ő előadásában, ott azonnal rendeljünk el vesztegzárat. Ha mindez egy plázában történik, nyilvánítsuk a helyet katasztrófa sújtotta övezetté. 

Zaklasson téged a Mariah Carey!

A férfiaknak pedig azt üzenem, akik az elmúlt húsz évben pajkost pillantást vetettek egy nőre, vagy mondtak valami nyomokban szexuális célzást tartalmazó félmondatot: rettegjenek. A nők pedig, akik rámenősen rámarkoltak esetleg egy férfiágyékra, vagy kacér mozdulatokkal próbáltak csábítani, ők is magukra vessenek. Semmi sem marad titokban!

Persze ha megőrizzük a józan eszünket, akkor mindezeket a helyén kezeljük, és boldogan élünk, míg...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/44667/pics/lead_800x600.jpg
beszólások,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?