Blogolj!

Jön a világvége! ÉLŐ közvetítés!

Kecskés István

Egy amerikai katolikus számmisztikus kiszámolta, hogy szeptember 23-án jön a világvége. Élőben közvetítjük, nehogy lemaradjon róla!

Folyamatosan frissítünk, amennyiben megszakad az adás, akkor az csak azt jelentheti, hogy eljött a világvége. 

6.30

Jó reggelt! Jelentem felkelt a nap! Ez ugye azt is jelentheti, hogy a világvége egy komformista valami, mert szombaton nem kel korán. Mindenesetre figyelünk minden rezdülésre. A helyzet ugye az, hogy az, hogy David Meade keresztény (!!!) számmisztikus úgy véli, hogy a Nibiru ütközik majd a Földnek és kész a baj. Van ám hozzá magyarázat is: a Szűz és az Oroszlány csillagjegyek vannak ebbe benne vastagon (mondom, hogy keresztény a számmisztikus). Bővebben itt olvashat róla, hogy miért lesz végünk ma, mint a botnak. 

És tényleg felkelt a nap…

7.00

Úgy tűnik ez a világvége balhé, a kutyát sem érdekli. Pedig azt mondják az állatoknak ilyen helyzetekben jók a megérzéseik. Úgy tűnik, hogy ő nem foglalkozik vele, vagy elromlott a világvége előrejelző szenzora. Esetleg nem tudja, hogy állnak egymáshoz képest a szűz és az oroszlán csillagképek… Netán álmos. 

8.10

A Tankcsapda szerint pontban hatkor lesz világvége. Vélhetően este, mert reggel hatkor semminek sem volt vége. 

8.30

Azt írja az MTI, hogy az Erkel színházban szeptember 25-én mutatják be a Figaro 2.0 című darabot. Hülyék… De az MTI is foglalkozhatnak fontosabb dolgokkal is. Például azzal, hogy hol tart a világvége. Meg egyáltalán: honnan jön? Ha Szerbia irányából, akkor azt benézte, mert ott a kerítés. Ha mondjuk valahogy mégis bejön, akkor tovább megy Németországba? Merkel örülne. Holnap választás. 

9.30

A nap eddigi legjobb hozzászólása a témához. 

Ezt sem tudom megnézni nálunk minden világvégén felhős az ég és nem látjuk mikor jön a világvége.

9.40

Egyébiránt szeretném felhívni a világvége veszélyeire a figyelmet. Először is a gyerek azt mondta, hogy ő ma nem tanul, mert ha esetleg beüt a világvége, akkor felesleges volt az egész. Többen is jelezték, hogy nem fizetik be a csekkeket, mert hogy ha ugye összedől minden, akkor minek? Jelzem, hogy ha beüt a ménkő, akkor tök mindegy rendezték-e a rezsit, vagy sem, ellenben ha nem…. Néhány háziasszony letette a seprűt és a porszívót: nem akarnak takarítani, mert ha jön a világvége, akkor úgyis összedisznóz mindent. Teljesen felesleges pucolni. 

10.09

Csúri Ákos aggódik. És ezért már most, szombaton nekiült vasárnapi üzenetet írni.

Ne izguljanak a rajongók, ha úgy látjuk, hogy nagy a baj, akkor még ma megosztjuk önökkel a bejegyzést. 

10.19

Nyugalom, még nincs itt a világvége – de állítólag már a spjázban van –, kicsi szünet, mert nem láttam a héten a Tóth Jánost és a Barátok közt tegnapi részéről is lemaradtam, ezeket gyorsan bepótolom, mert ezek nélkül nincs armageddon. Egy világ aggódik Vili bácsiért!

11.13

Na jó nem lehet vége a világnak. Berényi Miklós leesett a teraszról. Kit érdekel már Vili bácsi?

11.15

Németországi jelentés következik, kiküldött munkatársunk Karel Gott. 

Világvége? Wir Schaffen Das!* Ezt is! – mondják büszkén a németek… Stílszerűen, németekhez méltóan, sörözve köszöntik a világvégét itt nálunk, Warsteinben. Ráadásul itt van Európa legnagyobb sörgyára, úgyhogy sörből nincs is hiány. Német alapossággal megszervezve 100 emberre jut egy-egy nagy söröshordó. Az emberek isznak és lelkesek, hogy nem csak a menekülteket köszönhették méltó módon németföldön, de még a világvége is az ő életükben jött el. „Ez nagyszerű! Wir Schaffen Das! Ezt is!” – mondta büszkén a szomszédom, majd megtekerte a sörhabos bajuszát és ment a következő korsó söréért… (*Wir Schaffen Das = Igen, megcsináljuk!)

11.26

Utolértük Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert a világvégével kapcsolatban. Hamarosan exkluzív információval jelentkezünk arról, hogy ebben a kérdésben mit és miért tesz a kormány. Érdemes lesz figyelni. 

11.30

De még mielőtt a miniszter úr megkapná a szót, nézzük mi a véleménye a kialakult helyztről a Trollfoci szerkesztőségének:

Megdöbbenten vettük tudomásul, hogy ma eljön a világvége. Hisz hosszú idő után végre minden magyar kupacsapat harcban áll még a nemzetközi porondon és a válogatottunk is kijutott a világbajnokságra. Ohhh, várjunk csak! Akkor lesz igazi világvége, ha az előbb felsoroltak egyszer végre beigazolódnak.

11.32

Hihetetlen, hogy az emberek nem értik, vége lesz ma a világnak. MTI hír: "Udvaros Dorottya koncertet ad szeptember 29-én."

Hogyne. 29-én, miközben már 28 se lesz…

11.49

Ezt már szeretem, Halásztelken tudják, hogy mi lesz ma. Elmarad a szüreti felvonulás! Még szép! Hivatalosan az eső miatt – süt a nap –, az önkormányzat egyik munkatársa szerint a közmédia a hibás, mert rossz időjárást mondtak be. Rendesek, nem akarnak pánikot kelteni. 

11.55 BREAKING

Nyugi a világvégének se híre, se hamva. 

Szóval megkérdeztük Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert egy rendkívüli kormányinfó keretében, hogy mit és miért tesz a kormány a világvégével kapcsolatban. 

Lázár János: "A kormány nem megszervezni, hanem megállítani akarja a világvégét!"

12.00

Ha ma ötösöm lesz a lottón, akkor tökönszúrom magam… Már, ha lesz egyáltalán sorsolás, mert ki tudja mikor jön a világvége. 

12.10

Mindenkinek megvan a maga baja. Nekünk ugye a világvége, Sarka Katának meg ez:

12.20

Mennyi optimista ember van? 2081-ben napfogyatkozás lesz és egy csomóan azt állítják, hogy ott lesznek. Előbb a holnap legyen meg…

12.31

Jelentkezett nálunk Gulyás Márton, hogy szintén megszólaljon az ügyben és természetesen hagytuk is, hogy megnyilvánuljon. 

"Összehívtam a baloldali ellenzéket és kidolgoztunk egy új világvége rendszert. Értelmezésünk szerint az okozza majd ezt a katartikus pillanatot, ha én leszek a miniszterelnök, szóval, ha világvégét szeretne támogasson."

12.34

Van aki érti az idők szavát! Okos! A világvége előtt néhány órával megszabadulna a megunt cuccaitól. Igaza van!

12.50

Az utca hangját is megszólaltatjuk a kérdésben!

Sándor (Bp.): "Ba***meg tényleeeeg! Az ma van! Én hülye meg holnapra is vettem tejet."

Sándor ezt buktad. 

12.51

Reneszanszasszony blogunk szerzője is kihasználja a mai eseményekben rejlő lehetőségeket. Ezt üzente: 

A biztonság kedvéért kisminkelem magam és amîg nyitva vannak a boltok , veszek egy piros tűsarkút.Mégsem nézhetnek szembe a világvégével a szokásos hétvégi melegítőmben. Remélem, a férjem is elfogadja ezt az indokot.

13.24

Londoni emberünk jelenti: a britek ezt is megoldották. 

Azonnal tartottak egy ügydöntő népszavazást és az Unió után a világból is kilépnek, még mielőtt vége lesz. 

13.30

Végre egy szakértői vélemény! 

Biztos nagyon klassz lesz. Egy igazi kisbolygó becsapódás azért nagy durranás, a dínók óta nem volt ekkora show.

13.40

Az ember esze megáll! Hagyó Miklós megússza! A jövő héten születik döntés az ügyében. Jövő héten – persze…

13.53

Összeült az operatív törzs, hogy megbeszéljék a menetrendet. Formálódik egy megoldás.

14.35

Vágási Feri kiküldtük Gazdagrétre és jelentette is, hogy miként várják a Szomszédok a világnak az ő végét. 

Gazdagréten Helyi Értékek Napja van, ezzel küzdünk a világvége ellen, seregeink hadban állnak. Ezért a színpadon veszettül énekelnek, hogy elijesszék az armageddont. Engem mindenesetre hazazavartak vele.

Rengeteg kolbász és minden földi jó is kapható, de sehol sincs kiírva, hogy végkiárusítás. Remélem nem megy pocsékba.

Persze van itt fanyúl is (kép mellékelve), amiben elbújhatunk (a'la Gyalog Galopp) a világvége elől. Viszont egy kérésem lenne a világvégéhez. Még világosban jöjjön, hogy jól lássuk. Sötétben fele annyit nem ér az egész.

14.46

Néhány olvasónk türelmetlen. Nyugi, megmondta az amerikai katolikus számmisztikus (…), hogy jön a világvége. Nem kell mindig idegeskedni. 

14.55

Újabb topkomment a Facebookról.

Még jó, hogy szombatra esik, így nem kell ledolgozni egy másik napon!!!!!

És egy másik fogas kérdés:

Akkor már lőttek a fogsoromnak? Pedig úgy terveztem, hogy sztármosollyal dobom fel a pacskert! Mi lesz a nagynehezen kiböjtölt hétfői időpontommal a fogászaton? Csak legalább ne húzattam volna ki a fogaimat!

15.12

Biztos, ami biztos, Csúri Ákos megírta a vasárnapi üzenetet. Most itt töprengünk: kockáztassunk-e és csak holnap reggel 8-kor élesítsük, vagy menjen most? 

Mikor?

Szavazok

15.44

Megvan a magyar csodafegyver. Az operatív törzs felkérte Mészöly Kálmánt, hogy oldja meg az esetlegesen felvetődő meteor problémát. Egy látványterv is készült, hogy a Szőke Szikla miként tudja megoldani ezt a krízist. A felkérésére Mészöly Kálmán, így reagált:

"Megoldom a kurv@anyját!"

16.30

Válasz a TrollFoci olvasóitól érkezett kérdésre: nem tudni, hogy le lehet-e játszani az MB1-es meccseket, mert ugye nincs pontos időpont a világ végére. DE! Lehet, hogy az összes meccset átteszik Felcsútra, mert ott a stadion csak az esőt nem bírja, a világvégét igen. 

16.40

Van ám nagyobb baj is a világvégénél! A frankfurti egyetem kutatói rájöttek, hogy a kertipapucstól gerincfájást lehet kapni. Lehet. A kocsmai verekedéstől viszont szinte biztos. Visszatérve a lényegre: egyelőre nincs hír a meteorról, de elég gyanús, hogy a világ egyik részén már holnap van és egyelőre nem jelezték, hogy végük lenne. 

16.47

Egy túlélője már biztosan lesz a világvégének: Hosszú Katinka megússza!

17.00

Miközben várjuk a meteort – várja a fene! – nézzünk szét a kortárs zenében. A Kispálnak is van idevonatkozó szerzeménye.

17.55

A Ferencvárosnál tesznek a világvégére. Még nézők is vannak, a sportfaktor.hu videója. 

18.25

Szegeden néhányan már úgy érzik, hogy armageddon van. Nincs. De a helyzet nem jó.

Portól fulladoznak a szegediek

A délutáni séta még az ősz elején is kellemes. Ha valaki szereti nézegetni a régi, amúgy védettséget élvező házakat, annak nincs is jobb hely, mint a Golgota utca. Minden téglából visszaköszön a történelem és közben ott van a megújulás reménye, hiszen nagyban zajlik a munka egy-egy épületen.

18.40

Menekülnek a meteor elől? Vagy serpaverseny volt ma Eger mellett? Mondjuk hova menekülnének?

A X. Eged-hegyi Sherpa Rally verseny egyik résztvevője Eger közelében 2017. szeptember 23-án. A magashegységekben dolgozó serpák teljesítményének tiszteletére indított teherhordó-versenyen a férfiaknak válaszhatóan húsz, negyven, vagy hatvan, a nőknek húsz kilogrammos terhet kell felvinniük a hegyre. MTI Fotó: Komka Péter

18.45

Lehet, hogy mégis lesz valami? A Vasas–Haladás meccsen elment a villany. A "buzi MLSZ" rigmusból arra lehet következtetni, hogy a szurkolók inkább elégedetlenek, mint félősök. Lehet, hogy Csányi Sándor kapcsolta le a lámpát?

19.10

Azért van, aki hallgat az idők szavára. Azt tudjuk, hogy honnan, de hogy hova… Kicsit messzebbre. Na persze, fut a gyáva. Ugye?

19.13

Németh Kristóf is felkészült. Új frizurával megy neki a csapásnak.

20.00

Mindenki nyugodjon meg!!! Nincs ötös a lottón. Nem kell egy milliárdosnak idegeskednie éjfélig, hogy semmit sem ér a nyereménye, miután becsaódik a meteor. A nem nyertes számok: 14, 58, 59, 78, 85

21.18

Szeretem, ha egy tévécsatornának van humora! A Cool mára jó érzékkel az Armageddont tette be főműsorba. Most képzeljék el, ha közben csapódna be a meteor! Ellenben az X-Faktorban van néhány üstökös. Földkörüli pályára kellene állítani őket. Alig három óra van a napból, fogy a becsapódásra szánt idő. 

22.01

Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik ezt megúsztuk. Konkluzió? A világban nagyon sok a hülye. Ami fontos volt: köszönjük a rengeteg vicces hozzászólást, már azokért megérte! Állítólag jövőre IS lesz világvége. Meg 2020-ban is. Félő, hogy egyszer bejön. Persze "Tudjuk, eljön a világvége." Jó éjszakát!

Címkék: világvége
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/42784/pics/lead_800x600.png
világvége
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?