Blogolj!

Megbukott az ajtószabadság!

Kecskés István

Orbán Viktor miniszterelnök rácsukta a metró ajtaját a hazánban vizsgálódó EU-s bizottságra. És ez még csak a kezdet!

Az ellenzék (sajtója) szerint Orbán Viktor miniszterelnök eddig lényegében mást sem csinált, csak stadionokat épített – igen, bizony ő maga hordta a maltert és vetette a füvet – és kisvasúton utazgatott Felcsút–Alcsút viszonylatban.

Most azonban még egy munkával egészítették ki a miniszterelnök tevékenységi körét: rácsukta a metróajtót az EU-s vizsgálóbiztottságra.

Rá bizony. Ott guggolt a sporttáskájával a vállán az irányítópultban és távirányítóval a kezében, alig várta, hogy megfelezhesse a bizottságot a föld alatt. Igen, ez csak így történhetett. Szerintem alig várta. Az, hogy a nyavajás négyesmetró szerelvényei önműködőek lettek – ezt nem sikerült kilponia belőle a baloldalna – senkit sem zavar. A lényeg az, hogy nyilván a miniszterelnök irányítja a nyilászárókat is.

Mert itt már (s)ajtószabadság sincs! Mindent Orbán Viktor intéz egyedül.

Egy a lényeg: ha autóval megy a küldöttség, akkor figyeljenek mert állítólag mától maga Orbán Viktor kapcsolgatja a közlekedési lámpákat is. Azon meg ne is lepődjenek meg, ha a felcsúti kisvasúton a mozdonyvezető és a kalauz is nagyon hasonlít majd a miniszterelnökre – előre szólok mindkettő maga lesz a kormányfő.  

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/42649/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?