Blogolj!

Azt ismerik, hogy négy punci beszélget?!

Én azt hittem, hogy tavaly, amikor tavaly az Origo egy hirdetésben azt firtatta, hogy az olvasóinak mennyire boldog a puncija, akkor ezt a témát kimaxoltuk. De nem. Nagyon nem. 

Most ugyanis van egy újabb reklámfilm-sorozat, amelynek a négy részében, négy barátnő, vagyis Punci, Nuni, Vaginina és Suncica – utóbbi kettő keresztapjának külön gratulálok!!! – dumálgat. A reklám címe Csacsogó Vaginák és most attól a biológiai ténytől vonatkoztassunk el jó alaposan, hogy az animáción ajkak dumálnak, nem pedig vaginák, mert ez tényleg részletkérdés. 

A férfiakkal kapcsolatban szokás ugye mondani, hogy olykor a péniszükkel gondolkodnak és láttunk már parlamenti közvetítést, láttunk már pöcsöt beszélni, de ez a reklám egészen új dimenziókat nyit meg. 

Mert ugye egy gyógyszert promózna ez az összeállítás, aminek én öt megnézés után sem tudom a nevét, mert annyira lekötött a puncik beszélgetése, hogy másra nem is tudtam figyelni. 

Mert olyanokat mond például Punci, hogy nem kell parázni a folyástól, mert ők vaginák nedvesnek lettek teremtve, "Ha nem éreztek hal, vagy sajtszagot és nem sárgás a színe, akkor nyugi!" Aztán egy másik epiózdban Vaginina elmondja, hogy a csajok biciklizés közben teljes súlyukkal szétnyomják a puncijuk arcát. Vaginina vélhetően a legidősebb köztük, mert visszaréved a hetvenes évekbe, amikor még mindengol bokrok voltak, de ma már ő csak az a rész, akinek a nő azt a sok örömet köszönheti. 

És a sor végtelen, mert jobbnál jobb mondatok hangzanak el a filmekben. 

De a cég, amelyik a nem tudom milyen nevű szert forgalmazza már tavaly is ráállt erre az irányra, a tavalyi filmjükben többek küzött sunákulumnak, orgazmátornak, örömdombocskának és punettinek is nevezik a női nemiszervet. 

Hogy a női jogvédők nem tiltakoznak ebben az esetben azt nem is értem, de annak örülök, hogy nem valamiféle pénisszel kapcsolatos gyógyszert forgalmaz a cég. Mert, ha összejönne négy pénisz beszélgetni, akkor abból botrány lenne. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/41069/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?