Blogolj!

Óriási! Pénzt kérnek a balatoni levegőért!

Na kérem, most aztán senki nem mondhat egy rossz szót sem! Mert Magyarország nem, hogy jobban teljesít, meg erősödik, vagy éppen büszke, hanem egyenesen a világmindenség királya. És mi az, hogy nincsenek hegyeink, amikor ott van a Kékes, ami nem alacsony, hanem szerény!

Fotó: life.hu

Nem lehet okunk a panaszra kérem, mert a magyar elme megcsillantotta zsenialitását. Mert kérem, mi magyarok már addig jutottunk, hogy konzervként áruljuk a balatoni levegőt!

Értik?! A balatoni levegőt. 

Óriási! Megveszi az ember a piacon a konzervet, hazaviszi, kinyitja a nappaliban és egyből minden tiszta Siófok lesz Békásmegyeren! Vagy egy szusszanatnyi Tihany kerül Óbudára, esetleg egy sóhajtásnyi Keszthely Csepelre. Elképesztő!

Mondjuk ez azért komoly kérdéseket is felvet. Mert mondjuk kiengedi az ember a siófoki levegőt a nappaliban, majd lélegzik egy mélyet és akkor mi van? Mert ugye, ami kijön az már nem az, ami bement. Az meg ugye megint hülyeség, hogy kiengedjük a konzerv tartalmát és többet nem megyünk be a szobába. Vagy ugye vendégek jönnek és megkérjük őket, hogy csak kicsiket lélegezzenek a nappaliban, mert drága volt benne a levegő. 

Meg különben is! Hány konzerv tartalmát kell a nappaliba kiengedni, hogy Vonyarcvashegyen érezzem magam? És ha mondjuk 10 doboz balatoni levegőt engedek a szobába, akkor mi lesz azzal a levegővel, ami addig is ott volt? 

Mindenesetre az ötlet zseniális. Konzervált levegő. 1500-ért. Mennyibe kerülhet a doboz, amiben van? 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/39636/pics/lead_800x600.jpg
Balaton,Balatoni levegő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?