Blogolj!

Ocsmány divat – ki veszi ezt fel?

Nem könnyű megfogalmazni, hogy mi az, ami a képen látható. Nem ez az első alkalom, hogy megdöbbentő képet kapunk divatbemutatóról, de ez nagyon kemény. 

Mert ugye először is azon kell elgondolkodni, hogy mi van a gépen. Első ránézésre egy hülye, aki valamilyen furcsa oknál fogva a pantallón kívülre vette a pelenkáját, ami megmagyarázhatatlan színű és ehhez még egy napszemüveget is eröltetett a fejére az ökör. Azon is édemes elmlékedni, hogy mi van akkor, ha az illetőnek, aki ezt a megmagyarázhatatlan viseletet magára ölti, el kell végeznie a dolgát, könnyítenie kell magán. Ugyanakkor lehet, hogy ez egy sportruházat, hiszen úgy tűnik, a szerencsétlenen sportszár is van, mondjuk sípcsont védőt nem vett, így meg azért igen komoly a sérülésveszély, ha mondjuk ebben a vállalhatatlan szerelésben pályára lép. A cipőből ítélve az is megeshet, hogy ez egy kerékpáros szerelés. Biztos nagyon röhögnék, ha mellém tekerne egy ilyen pelenkás hangya. 

Vagy akár azon is el lehet morfondírozni, hogy mit gondolt a tervező, amikor megálmodta ezt a kollekciót. Vagy nagyon haragudott a modellre, akire ezt ráadta, vagy egyszerűen csak túltolta a gendert. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/39457/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?