Blogolj!

Alkalmi gender tanterv (kezdőknek és haladóknak)

(KEZDŐKNEK ÉS HALANDÓKNAK)

Írta GYURI néni-bácsi CEU-zával

Eme tanterv, vagyis Fanterv seggit-séget foghat nyújthatni az új tanévben induló genderképzésben a neves magyarországi ELTE egyetemben. Ahogy én vakarom. (Bocs, de már elfelejtettem, hogy első nyelvem egyes szói, melyikek is.)

Szerény bevezetőm után következzék az első tanácsom: meg kell változtatni az egyetemi vécéket. 56 genderfajta létezik, ezért minden emeleten kell 56 budi. Ez azért fontos, hogy ne fordulhasson elő az a szörnyű helyzet, hogy a szegény egyetemista, aki nem tudja, mert még nem döntötte el: fiú-e vagy lány, ráadásul késik a gendertanár, aki megmondaná, a várakozás ideje alatt befosson.

Ilyenkor az első klotyóba be kell rohanni és hirtelen ráülni a csészére. Ha már ül ott valaki, akkor sincs baj, mert nem az előteret rondítja össze.     

Ha mégis a várakozást választja, a nemi vagy genderidentitás pontos meghatározása céljából a vécé használata kapja elő a művégtagsági igazolványát és vegye igénybe az elektromos portást, aki géphangon megmondja, mi ön, de előtte megkérdezi:

Hogy hívnak lányfiam?

Erre szó szerint ezt kell válaszolni:

Lyukaskoton György-Györgyike, András-Andrea és transzgender férfinő identitászavarral rendelkező, fiúszájfény, tűsarkú-neutrobugyi transzfeminin, kijelölt neme szerint férfikinézetű, ám nő önazonosságú, nembináris , azaz sem fiú sem lány meghatározottságú, a kétváltozós gendereket jól figyelmen kívül hagyó egyetemista vagyok, de ha nem mondod meg melyik vécét használjam, beszarok, az biztos.

Ennyit Gyuribácsinéniről. Egyelőre.

A továbbiakban egy budapesti li-CEU-mi elektromos portás válaszát idézem a még könnyebb megértés kedvéért (amit egyébként Gyuri bácsinéni szándékai szerint az ELTE is átvesz majd):

Na most, ha kétváltozós gendernek érzed magad, azaz Gender Binary-nek, akkor tudod, hogy fiú, vagy lány vagy. Sajnos itt ilyen klotyó nincs.

Ha viszont pángenderként, vagy  pánszexuálisként jöttél ide engem kérdezgetni, akkor el kell döntened, hogy genderidentitásod több genderidentitást egyesít magában, vagy tökmindegy, hogy fiú vagy lány az illető személy, testi-lelki vonzalmat érzel iránta. Az is lehetséges, hogy transzfeminin vagy, azaza tudatlan bábasszony, vagy az ostoba szülészorvos által kijelölt nemed szerint férfi, önazonosságod szerint pedig nő. És ez még semmi fiamlányom.

Transzandrogünia is lehetsz, más  genderkifejezéssel élve transandrogyny. Ez azt jelenti, hogy sem fiúnak sem lánynak nem lehet tekinteni. Sőt, ha ilyen furcsán nézel, sőt izzadsz is, akkor bezárkózottnak kell téged tekintenem, vagyis olyasfélének, aki nem meri nyíltan felválalni hogy homoszexuális, magyarul buzi, esetleg bi-, transz-, vagy interszexuális identitással rendelkezik. Idegen szóval closeted beállítódású vagy. Válaszolj!

Ha eddig kibírtad a megpróbáltatásokat, szó nélkül menj be az első klozetajtón és tégy amit akarsz.  

Egy apró tanácsot adok még.

Ha gender bender lennél, aki egyébként össze-vissza keveri a női és férfi nemi jegyeket mind az öltözködésében és kinézetében, valamint a viselkedésében, akkor ne menj ki az utcára, mert nagyon pofán vernek. 

Következzenek Gyuri bácsinéni tantervének és tanácsainak összekapkodott gyöngyszemei a magyar nyelvterületen, amelyeket később be akar vezetni az Európai Egyesült Államokról szóló koncepciójában is az adott nyelveknek megfelelő genderkísérletek során, hogy jobban menjen a migránsüzlet.

Gyuri bácsinéni ehhez segítségül hívja a Genderfuck terminus technicust ami azt jelenti hogy az egyén „tudatosan zavarja össze környezetét azzal, hogy kijelölt nemével disszonáns genderkifejezéseket használ”.

Figyelj ide Tanár úrnéni vazze!

Az angyalok kifejezést ki kell irtani a rendszerből, mert semlegesneműek, tehát nem taníthatjuk, őket, míg egy felsőbb erő nem dönt az identitásukról. A Jézus Mária összetétel a genderirodalom számára értelmezhetetlen, nem tanítjuk. Bűnbánó Magdolnát pedig legfeljebb akkor oktathatjuk, ha mellette egy bűnét nem bánó másik Magdolna, vagy például egy bűnbánó Ábrahám is szerepel a tananyagban. Az Ószövetségben Lótné helyett okosabb, ha Lót úr néz hátra és mered sóbálvánnyá az egyenjogúság jegyében. A gonosz szójátékot űző diákokat, akik Szodoma és Gomora helyett szodómiát és gonorrheát emlegetnek, azonnal ki kell zárni a gendertanszékről. A szexuális felvilágosításnál a párosodás résznél (kettyintésnél) utasításba kell adni, hogy a magát férfinak érző gender minden együttlét során a tolómozgást kísérje a bocs-bocs-bocs szóval, hogy a másik felet meg ne sértse.

Az irodalom tárgy oktatása is reformra szorul. Gyuri bácsinéni reformjai:

A Pál utcai fiúk, címet át kell változtatni, A Pál utcai gender fiúk és genderinalányokra. A József Attila Tiszta szívvel versének kezdő sora ez legyen: Nincsen apám, se anyám és fordítva. A

Mama vers pedig így változzon:

Már egy hete csak a mama-papára gondolok mindíg, meg-megállva.

Petőfi versénél előírom, hogy hajtsák végre a következő változtatást:

„…Azért mentem, mert megláttam,

Hogy odabenn magát leánynak érző szép leány van.”

Az Antonius és Kleopátra történet is csak így tanítható:  Antonius és Kleopátra, és viszont.

Az ember tragédiájának 15. színében is változtatást kell végrehajtani: az „Anyának érzem, óh, Ádám, magam.” törölve. Helyette Gyuri bácsinéni ezt a megoldást javasolja: „Ádámnak érzem, óh magát anyámnak érző gender, magam!”  

A meséket sem hagyhatjuk úgy. Az elejükön használt „ott, ahol a kurta farkú malac túr” félreérthető. Ezt javaslom: „ott, ahol a kurta farkú malac helyett a nem kurta farkú malac boldog neje túr”.

Az Öreg néne őzikéje is használhatatlan cím. Ez a jó: Öreg bátyanéne gender őzikéje.

Ugyanez a módszer alkalmazandó a Tamás bátya kunyhója esetében is: a Magát Tamás bátyának érző gender kunyhója és nénikéje.      

Az operettek tanítása is változtatásra szorul. A Csárdáskirálynő ezentúl Csárdáskirályfi és nő, a Lili bárónő pedig Lali báró nőúr legyen. A Vágyom egy nő után, egy nő után című dalban túl sok a nő, ezért át kell írni hentes főszereplőre, aki egy bárdot fog és ezt énekli: Úgy vágom egy nő után, vagy egy férfi után.

A kínos helyzeteket is el kell kerülniük a magukat nőnek érző gendereknek. Például így. Ha valaki ezt találja mondani: Foglaljon helyet hölgyem!

A helyes válasz: Kösz, most álltam fel.

Ez lesz. De még van egy kis időnk felkészülni. Gyuri bácsinéni mindjárt indul Brüsszelbe. Vagy egy kis gond. Európéföníciai királylányról elnevezett földrészünk nevét azonnal meg kell változtatnunk. Ráadásul Zeusz bika képében rabolta el, ami nem egy gender fogalom.           

Javaslom, hogy legyen ezentúl kontinensünk neve:

CEURÓPA      

Címkék: ceu, gender, Soros, tünti
https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/37576/pics/lead_800x600.jpg
ceu,gender,Soros,tünti
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?