Blogolj!

Leállt az internet – hasba rúgta a polgármestert

Kecskés István

Azért van olyan hír, amire nem lehet felkészülni: egy Marcali közelében lévő településen, az egyik ügyeit intéző polgár annyira felbosszantotta magát, amikor az irodában megszakadt az internet szolgáltatás, hogy dühében előbb hasba rúgta, majd leköpte a polgármestert – adta hírül a Somogy Megyei Főügyészség.

Egészen pontosan az történt, hogy a vádlott a falugazdász ügyfélfogadásán intézte ügyeit, ám az elektronikus folyamatok bonyolítása közben megszakadt az internet kapcsolat, mert a polgármester, az épületben zajló építkezés miatt kihúzta a modem kábelét. 

Emiatt a vádlott előbb a folyosón hangosan leteremtette a település vezetőjét, majd egy jól irányzott jobblábassal hasba rúgta, aztán biztos, ami biztos alapon – nehogy valami kimaradjon – arcon is köpte. Mondjuk jó, hogy nem fordítva tette, mert ha arcon rúgja és hasba köpi, akkor kellemetlenebb lett volna az eset. 

Végül a vádlott az ügyet elintézte, majd távozás közben – tuti, ami fix –, a hivatal udvarán ismét meg akarta támadni a polgármestert. 

Az 58 éves vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség. 

Abba belegondolni is rossz, hogy mi lett volna, ha nem sikerül elintézni az ügyet. Sajnos az nem derül ki a közleményből, hogy mivel kapcsolatban járt el a vádlott, mi lehetett az a fontos, ami ennyire kiverte a biztosítékot. Könnyen lehet, hogy a városi könyvtárba érvényes éves olvasójegyét szerette volna meghosszabítani, esetleg a helyi karate szakosztály támogatásával kapcsolatban járt el és ezzel kapcsolatban mutatta be a polgármesternek, hogy nem lesz pénz a küzdősportra, akkor milyen rúgásokat nem alkalmaznak majd a versenyeken. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/36652/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?