Blogolj!

A Momentum Mozgalom levele Soros Györgynek

Kecskés István

Kicsit kusza a helyzet az olimpia ellenes aláírásgyűjtés mellett. Kuszán szavazó képviselők a közgyűlésben, másfél év alatt teljes fordulaton áteső vicces politikus, aláírásgyűjtésbe kezdő, aztán visszatáncoló törpepárt. Kell is a segítség! Nincs más választás Soros Györgyhöz kell fordulni. A levél kitalált, mint a Momentum Mozgalom tagjának vidékiekről korábban írt cikke. 

Kedves Gyuri bácsi! 

Baj van!

Nem kicsi. Nagy.

Nem, nem az aláírásokkal. Azok gyűlnek szépen, habár a Demokratikus Koalíció végül úgy döntött, hogy nem segít. Pedig olyan jól indult az adatgyűjtésük, pardon az aláírásgyűjtésük, hogy öröm volt nézni. Aztán úgy döntöttek, hogy kilóg a lóláb.

Szóval Gyuri bácsi nem ez a baj, de még csak nem is Kunhalmi Ági. Tudod Ágiba ebben a momentumban momentán mindannyian szerelmesek vagyunk – néhány lány is –, így nem lehet rá haragudni. Meg ugye azért csak aláírta az ívet, annak ellenére is, hogy ugye 2015-ben még harcos amazonként állt ki a budapesti olimpia ügye mellett. Mindegy, Ágit így szeretjük, ő mostanában amúgy is vicces.

Nem gond, nem haragszunk.

Igazából még az sem baj, hogy a fővárosi közgyűlésben összevissza szavaztak az ellenzéki képviselők, így aztán volt, aki nem támogatta a pályázat visszavonását, volt aki tartózkodott és akadt olyan is, aki visszavonta volna.

Drága Gyuri bácsi még ez sem lenne baj, mert aztért azt tudtuk, hogy ha ezek a baloldali fiúk nem lennének olyan hülyék, amilyenek akkor többen szavaznának rájuk, de ezek pont olyan buták, mint azok a vidéki parasztok, akikről korábban már írtam.

Szóval, hogy mi a baj? Azt már nem is tudom. Talán csak azért írtam neked Gyuri bácsi, hogy el felejtsd mi is itt vagyunk ám és melletted állunk, mindenben támogatunk, ahogy te is minket. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/33457/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?