Blogolj!

Madonna szopást ígért a Clintonra szavazóknak

Ha szavazatoddal Hillary Clintont támogatod, akkor orális szexben részesítelek. Oké? Istenre esküszöm! ... És jó vagyok benne! JÓ VAGYOK!... Igen. És le is nyelem! – mondta Madonna.

Ilyen nincs is kérem. 

Ez még viccnek is jó!

Mennyien szavaznak majd Clinton asszonyra? Ha Obama előző eredményéből indulunk ki, akkor úgy durván 70 millióan teszik meg. Ha mondjuk Trump nyer, akkor is kap Clinton asszony 60 millió voksot. Az egyszerűség kedvéért vegyük úgy, hogy ennek a fele férfi, vagyis 35 millióan adnak majd kielégítő választ. 

Induljunk ki mondjunk 10 perces aktusokból – ne tegyük magasra a lécet –, akkor ugye az annyit tesz, hogy 350 millió percet tölt majd Madonna az orális örömök osztásával. Gyors fejszámolással az jött ki, hogy a nagyon híres amerikai énekesnő bő 11 évet tölt majd azzal, hogy beváltsa az ígéretét. Vagyis közel hetven lesz, mire befejezi, így aztán fontos a sorrend. Kivel kezdi és kivel fejezi be? Nem mindegy! Mert most még egy jó karban lévő asszony, de hát ki tudja mi lesz egy évtized múlva. 

Meg amúgy is jön ám egy csomó kérdés. 

Mi lesz azzal, aki az közeljövőben elhalálozik? Örökölhető-e a Madonnához való jog? Örökölheti olyan, aki amúgy Trumpra szavazott? Mi van, akkor ha időközben az énekest veszíti el a világ? Lesz egy meghatalmazott, aki befejezi, amit a díva elkezdett? Mi van azzal, aki nem kéri? Mi lesz az impotensekkel? És a melegek? 

Nincs ez jól kitalálva! Ennyi nyitott kérdést nem lehet hagyni!

Meg különben is. A Clinton-család kapcsán a szopással előjönni fura, hiszen az nem túl sok szép emléket idéz fel Hillary asszonyban. Netán beugrik neki egy Monica Lewinsky nevű hölgy, aki nemcsak beszédre használta a száját, amikor Bill a közelében volt. 

Mindenesetre azért jó, hogy lassan a végéhez közeledik az amerikai kampány. Egyre jobbakat mondanak a celebek. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/31132/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?