Blogolj!

Boldog puncit mindenkinek!

Nagyon fontos témát feszeget az origo fej feletti hirdetése. A lap tetején álló banner a következő kérdést teszi fel: "Boldog a puncid?"

Hát kérem ez egy elég összetett kérdés ugye, erre vagy nagyon egyszerűen lehet válaszolni, vagy nagyon bonyolultan.

Az egyszerű válasza egy férfiembernek erre a felvetésre: "Hát a ..szom tudja!"

Maga a kérdés és a banner elhelyezése annyira mellbevágó, hogy azért ennél cizelláltabban is lehet rá válaszolni.

Nincs is nekem puncim, kérem. Illetve van, csak nem nálam, hanem az oldalbordámnál. Az úgy lényegében közös. Persze az övé, de hogy is mondjam, vannak élethelyzetek, amikor közösen használjuk. Bár bevallom egészen ritkán szokott szóba kerülni, hogy boldog-e. Mármint a puncija. Nem ő maga, mert az viszonylag gyakran téma, hogy boldog-e. Úgy önmagában egészben. Nem apró részletenként, hanem úgy egyben.

Maximum bizonyos intim élethelyzetben kerül szóba érintőlegesen, de akkor is maximum az a kérdés, hogy jó volt-e, nem pedig az, hogy boldog-e. Mert ugye adott élethelyzetben – úgymond szituációban – a punci boldogsága, a tulajdonosának az arcára van írva. Igen, van egy ilyen összefüggés.

Na de lényegében mindegy is. Ennél egy kicsit lényegtelenebb kérdés, hogy egy vezető hírportálon, a legfontosabb helyen van egy ilyen reklám. Alatta pedig a boldog Hosszú Katinka képe. Nem fejezem be a gondolatmenetet...

 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/29346/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?