Blogolj!

Olimpia: ne rángassák egymás ruháját!

Ez a cselgáncs, ez hülyeség.

Most gondoljunk bele. Odajön egy illető szembe velem a világ bármelyik tájáról, elkapja az ingemet, oszt elkezdi ráncigálni. Mi ez, ha nem sértés? Erre, kérem egy válasz van: egy irgalmatlan pofont le kell húzni az idegennek, aki ezt megengedi magának. 

No, de az meg a cselgáncsban szabálytalan. 

Akkor meg, szólni kell a bírónak, aki amúgy elegáns öltönyben és zokniban (paraszt!) sétálgat a szőnyegen, hogy ne engedje meg az embernek a másik ruhájának a cibálását, mert az nem szép dolog.

Aztán, ha mégis megteszi, akkor meg viselje el a méretes pofon okozta következményeket – például ugye a fal adja a másikat. 

Vagy ugye az is lehet, hogy tetszik neki az ing és el akarja venni. Például ugye ő kékben van, de az nem megy a szeme színéhez ezért akarja elvenni a fehéret – az különben is elegánsabb. 

És akkor az még nem is elég ám, hogy az inget cibálja az illető, hanem még az övet is. És, ha leesik a másiknak a gatyája az olimpia kellős közepén, akkor mit szól majd a tisztelt publikum?

Az urak röhögnek, a hölgyek meg pironkodnak? 

Aztán hallom, hogy van a vígaszág ebben a sportágban. De ez nem azt jelenti ám, hogy aki kikap az kap egy csokit, vagy egy új kocsit, esetleg Jason Statham, vagy Anastacia megsímogatja a buksiját, hogy ne legyen rossz kedve. Nem. Jön egy másik vígasztalásra szoruló idegen és elkezdi ráncigálni az ingét. 

Hát szóval ez a cselgáncs ez nem egy olyan úri dolog. 

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/29269/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?