Blogolj!

Szégyen és csend az MTK-nál

Az MTK ultrái nem szurkolnak szombaton a csapatuknak, mert szégyenkeznek. Szerintük a kék-fehér együttes előbb gyanús módon kapott ki, most meg itt ez a hercehurca a Vasas elleni találkozó körül. Ezért aztán ők inkább szégyenkeznek, nem pedig szurkolnak. Épp itt az ideje annak, hogy ezt így eldöntötték. 

Nem hajlandóak szurkolni az MTK-ultrák!

Na végre!

Bevallom engem mindig is zavart, amit a kék-fehérek fanatikusai műveltek egy-egy bajnoki mérkőzésen. Az a nagy tömeg mindig... 

Az az állandó kiabálás, hogy hajrá, meg huj-huj, meg éljen-éljen-éljen. Bevallom, hogy sok MTK meccs után napokig nem hallottam, mert akkora megterhelés érte a füleimet, hogy nehéz volt kiheverni. 

Na meg mindig az a piró. Minden gólnál füst, robbanások. Meg néha csak egyik pillanatról a másikra is durrantak a petárdák. 

És a koreográfiák. Nem mondom volt amelyik szép volt, de amikor egyszer bekerültem a több tízezer MTK-s közé, akkor nem láttam a középkezdést a rettenetesen nagy drapéria miatt. 

A rengeteg elpazarolt pénztárszalagról ne is beszéljünk. Meccsenként repült vagy száz. Mit száz?! Ezer! A boltokban meg hiány volt. 

Na, ennek most vége! Nem szurkolnak a Vasas elleni meccsen. Végre csend lesz. 

Mert most olvasom a hírt, aminek az a címe, hogy "Nem hajlandóak szurkolni a szégyenkező MTK-ultrák!"

Csak egy kérdésem van ám igazából: az MTK mik?

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/26892/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?