Blogolj!

Edzőkeringő

Nagy tisztelettel köszöntöm a mai edzősorsolás résztvevőit. Hagyományteremtő céllal hívtuk össze ezt a rendezvényt, mert segíteni kívánjuk a klubokat abban, hogy megtalálják a számukra megfelelő vezetőedzőt. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy ugyanaz a 15 szakember váltja egymást a kispadokon, ám többen jelezték, hogy nem könnyű a megegyezés, de az MLSZ ott segít ahol tud.

Kérem, hogy a felszabadult edzők – nem, nem a vidámak, hanem a kirúgottak – üljenek a bal oldalra, a szakvezető nélküli klubok képviselői pedig jobbra. Középre helyezkedjenek azok, akiket még nem rúgtak ki, de szó van róla, illetve azok a klubok, amelyek egyelőre nem tudtak közös megegyezésre jutni a már kevésbé szeretett szakvezetővel.

Bekő úr, elnézést látom nem értesült róla, kérem húzodjon ki középről balra. Köszönöm. Simon Antalnak még nem kell annyira balra mennie, csak egyet odébb abba az irányba. Remek!

Nos, akkor a sorsolás menete. Az edzők nem térhetnek vissza ahhoz a csapathoz, amelynél az elmúlt két évben dolgoztak valamennyit. A külföldiek nem kaphatnak külföldi csapatot, bármennyire is szeretnének.

Nos, akkor.

Az első párosítás: Benczés Miklós – Diósgyőr. Gratulálunk!

A második: Bekő Balázs – Mezőkövesd! Vagyis a két edző lényegében helyet cserélt.

Meg kell állnunk, ilyenre még nálunk sem nagyon volt példa. A folytatást elnapoljuk. Felkészül: Robert Jarni, Puskás Akadémia, Vasas, Simon Antal.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/23161/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?