Blogolj!

Bernd Storck naplójából

"Na, ez is megvan. 

Kirúgtam a pályaedzőt, a kapusedzőt, a megfigyelőt. Felvettem a haverokat. Mondjuk Szélesit Dárdai Pali javasolta, mert állítólag tehetséges ember. Nem baj, majd nem engedem beleszólni semmibe. 

Ja kirúgtam a válogatott sajtófőnökét is. Mert arra nincs semmi szükség, hogy kapcsolatban legyünk a sajtóval. Akkor meg főnök sem kell. Eleve a főnök amúgy meg én vagyok. 

Most jelezték, hogy a rendszergazda sem az igazi. Nincs is rá szükség. A rendszert én határozom meg és a gazda is én vagyok. Ide nem kellenek álláshalmozók. 

Aztán szóltak azért is, hogy van itt valami elemző. Nincs rá szükség, csak zavar. Ismerjük a norvégokat. Magasak, erősek, szakállasak. Nincs ezen mit elemezni. Mehet. 

Takarító személyzet? Ugyan kérem. Vannak itt kiváló sepregetők. Például Juhász Roland. Ha ő van minden van. Nem kell ide senki. Amúgy meg a legnagyobb takarító én vagyok! 

Mondjuk az új rendszer jól indult. Möller gyorsan nyilatkozott egyet, ahogy kell: ötven százalék esélyünk van a norvégok ellen. Így van. Vagy továbbjutunk, vagy nem. Én majd elmondom, hogy jó az iksz, mint Románia ellen. Rendben lesz itt minden. Összehívom az itthon szereplő játékosokat, tartok nekik egy mini alapozást. Az már Pintérnek is bejött. 

Szóval rendben lesz itt minden."

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/21830/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?