Blogolj!

Adjátok vissza az Európa-bajnokságunkat!

Ki vagyunk emelve! Még szép! Jól döntött ez UEFA, amikor minket a jobb csapatok közé sorolt. Azok is vagyunk!

Nekünk, kérem ez az Eb-szereplés jár! Nemhogy jár, hanem hogy ez vasárnap estétől kedd estig a miénk volt, szóval kedves izlandi és lett barátaink, valamnt török és kazah felebarátaink adjátok vissza az Európa-bajnoki szereplésünket.

Most.

Mert nem mi tehetünk arról, hogy nem jutottunk ki rájátszás nélkül. Majdnem megvertük egyszer az északír válogatottat, sőt másodszor is. Aztán pontot szereztünk a 2004-es Európa-bajnok görög válogatott ellen, sőt az utolsó meccsen játszottunk velük egy felhozó meccset. Nem kaptunk ki Romániától pedig ki szoktunk. Oda-vissza vertük Feröer-szigeteket és Finnországot. Tettük mindezt úgy, hogy az egész sorozatnak egy alkalmatlan szövetségi kapitánnyal vágtunk neki. Mert mi még ezt is megtehetjük! 

Mert ez az Eb-szereplés nekünk jár!

Hát mit csináljunk még, hogy kijussunk az Európa-bajnokságra?

Spanyol barátaink megverték nekünk Ukrajnát. A törököktől nem várhattunk segítséget, mert bennük még élénken él Dobó István emléke és nem tudják nekünk megbocsátani az egri kudarcot – még az sem volt nekik elég jóvátétel, hogy Egerből direkt nem hívtunk be a válogatottba senkit. Pedig...

A kazahok meg? Aki látta a Borat című filmet, annak nincs kérdése.

A lényeg: az első lépés megvan, kiemeltek minket. A külügy hívja be a török, a kazah és főleg a lett, valamint az izlandi nagykövetet. Ha ez sem segít, akkor hívják össze az Országgyűlés rendkívüli ülését és vegyék bele az Alaptörvénybe, hogy a magyar válogatott mindig mindenhol ott lesz.

Mert ez nekünk jár!

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/21662/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?