Blogolj!

Pintér Attila levele a Videoton szurkolóinak

Tisztelt Videoton szurkolók!

Ööö!

Nagy örömmel vettem ööö tudomásul, hogy önök úgy gondolják ööö, én vagyok a megfelelő ember kedvenc csapatuk kispadjára. Ööö. Úgy gondolom, hogy jól hallottam ööö, amint a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen ööö a nevemet skandálták.

Ööö.

Nem számítottam rá, hogy ööö ilyen gyorsan, már a kinevezésem előtt napokkal ööö, tőlem lesz hangos a stadion. Ott sem voltam a stadionban, de úgy gondolom, bele sem merek gondolni, hogy milyen nagyszerű lesz majd az atmoszféra ööö, ha magam is ott leszek.

Hallottam, ahogy kiabálják, hogy „Nem kell a Pintér! Garancsi, nem kell a Pintér!” Ööö. Úgy gondolom, hogy nincs is ennél jobb visszacsatolás az elmúlt évek munkáját illetően. Mi ez, ha nem remek reklám? Ööö. Értem én, hogy úgy gondolják ööö, nincs olyan nagy baj, hogy nekem kelljen a kispadra ülnöm ööö. Higgyék el, hogy van akkora baj. Ööö. Most ne szakmázzunk, de ez a csapat nem tolódik! Se előre, se hátra. Az oldalazásról ne is beszéljünk.

Sebaj! Majd megtanuljuk!

Ööö.

Úgy gondolom, hogy hamarosan Sóstón találkozunk és akkor együtt ööö ünnepelhetünk. Hétfőn délben tizenegykor érkezem ööö.

(A levél természetesen a képzelet szüleménye!)

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/21405/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?