Blogolj!

Levél az UEFA Fegyelmi Bizottságának

Tisztelt UEFA Fegyelmi Bizottság!

Sajnos a magyar–román meccsre nem tudtam jegyet váltani, mert nem tudtam belépni a jegyértékesítő rendszerbe. Így aztán a stadionban egyetlen csúnya szó sem hagyta el a számat.

Be kell vallanom azonban, hogy a tévé előtt a következőket követtem el.

Bevittem a szobába egy üveg sört, vagyis nem műanyag pohárból ittam, ami ugye eleve szabálytalan, pláne, hogy alkohol volt.

Teszem hozzá, hogy a sörért a román nemzeti himnusz alatt mentem ki, ráadásul a tévének háttal, szóval nem tiszteltem meg az ellenfelet.

Az első félidőben viszonylag nyugodtan üldögéltem, de a késői kezdésre való tekintettel a gyerekeket elküldtem aludni, vagyis kiürítettem a saját szektoromat és bevallom egy alkalommal fel kellett emelnem a hangom, hogy sikert érjek el.

A szünetben direkt nem néztem oda, amikor az összefoglalóban a románok helyzeteit mutatták, sőt egyszer még a „hülye” szó is elhagyta a számat.

A második félidőben egy alkalommal felugrottam a fotelból, amikor helyzetünk volt, így ha valaki ült mögöttem, akkor az nem látta a helyzetet. (Bár nem hiszem, hogy lett volna valaki rajtam kívül a nappaliban, ha csak nem egy anonim feljelentő.)

A végén – még a nappaliban – megittam egy újabb sört, vagyis lényegében ittasan hagytam el a mérkőzés helyszínét.

Azért fordulok most ezzel a beismeréssel önökhöz, mert másnap reggel a szőnyeg alatt találtam egy sötétben bujkáló FARE-aktivistát, aki jelezte, hogy anonim feljelentést tesz ellenem.

Még mielőtt bármi is történne az ügyben megbüntettem magam. A Feröer ellni mérkőzést csukott szemmel nézem majd, a tévének háttal, a készüléket pedig lehalkítom.  

Kérem az anonim feljelentésem vegyék komolyan, legközelebb videókat is csatolok magamról.

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/20953/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?