Blogolj!

Ne szarozzunk, rohamozzunk

Pető Tamás a következőket (is) mondta a Videoton–DVSC meccs után: „Bebizonyítottuk, hogy középszerű, szar játékosokkal is tudunk nyerni.”

Ez elhalványította Kondás Elemér elszólását, amely szerint „Mindkét csapat nagyon figyelt, hogy nehogy gólt szerezzen.” Ez mondjuk többnyire látszott, de nem vagyok gonosz, a szakember épp` az ellenkezőjére gondolt annak, mint amit mondott. 

Ezekhez képes az semmi, hogy a Ferencváros csatárja élő adásban így válaszolt válogatottbeli mellőzését firtató kérdésre: „Szarul esett!”

Megy ez kérem!

Csak az a kérdés, hogy a középszerű, szar játékosainak mit mond majd Pető Tamás a következő edzés előtt. Elmondja, hogy lám-lám, mindenből lehet várat építeni? És mit nyilatkozott volna, ha kikapnak? Bele sem merek gondolni.

Arról ne is beszéljünk, hogy például az az Asmir Suljic is a pályán volt, akit a héten igazolt a Videoton, vagyis semmi köze hozzá, a bukott Burcsa Győzőnek és Bernard Casoninak. Ja, hogy Pető Tamás a franciának üzent?! Ne üzengessen... És, ha kikaptak volna, akkor középszerűek és szarok a játékosai?

Maradjunk annyiban, hogy maga a Videoton–DVSC meccs – és tényleg elnézést kérek – valóban szar volt. Az edzői nyilatkozatok tették emlékezetessé, bár nem feltétlenül várom a folytatást ebben a tekintetben. Úgyhogy, ha lehet, akkor ne szarozzunk. Rohamozzunk.  

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/19968/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?