Blogolj!

Győző a vesztőhelyen

Itt van ugye Burcsa Győző a Videoton klubigazgatója, aki alapos munkával, néhány hét alatt szürke középcsapatnak tűnő együttest rombolt a bajnokból. Egyelőre még a középcsapat meghatározás is megelőlegezett bizalom, hiszen két meccs után pont nélkül áll a fehérvári egyesület, de tételezzük fel, hogy összekapja majd magát a gárda és odaér a középmezőnybe. 

Nekem amúgy már az gyanús volt, amikor Bernard Casoni edző, aki eddig sehol sem bizonyított, azt mondta, hogy ő a BL-főtáblára akar jutni a csapattal, majd közölte, hogy van egy csatár a francia második ligában, akire nagy szükség van. Lehet, hogy ez az ember jobb, mint a magyar NB I-ben szereplők, de azért ő is igen messze van az európai elittől. 

Van, aki azt mondja, hogy (Burcsa) Győző viszi a vesztőhelyre a Videotont, de ebben én nem hiszek. Az egykori kiváló labdarúgó látott már pályát közelről, vagyis értenie kell a futballhoz. A megoldás az lehet, hogy nyáron, nagy titokban, a jelentős leépítések közepette őt is elküldték. Aztán meg, hogy ne maradjanak Győző nélkül kinevezték a helyére Gáspár Győzőt. Így azért már érthető minden. A hivatásos adócsalótól ripacstól nem várhatjuk, hogy tisztában legyen a győztes csapaton ne változtass elvvel, így még magyarázható is, hogy elengedi a kapust, a csapatkapitányt és a gólkirályt. És ő aztán végképp furcsa Győző...

https://gorbetukor.blogstar.hu/./pages/gorbetukor/contents/blog/19530/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?