Új sport az orosz metróban

2016.08.05.
Elépesztőek ezek az oroszok! Itt az olimpia, amit az ország sportolóinak a többsége kihagy az államilag támogatott dopping miatt, de a sport és a mozgás, akkor is középpontban. Hihetetlen dologgal mozgatják, meg az oroszokat a metróban, akik egy jegyért sok mindenre képesek, még egy kis sportolásra is.

Nézzünk hülye képeket esküvőkről

2016.08.02.
Van amikor semmi sem számít csak az önmegvalósítás – esetünkben ez nem olyan nagy baj, mert így legalább van min röhögnünk. A szinte pucér pár karddal a kezében azért elég kemény látvány lesz, csak erős idegzetűeknek ajánlom.

Peti nem reszeli a sarkát…

2016.08.01.
Bevallom, így nyáron imádok alámerülni a bulvár legsötétebb bugyraiba. Olyan ez, mint a limonádé a forróságban. És most, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter szakításban vannak belenéztem a két celebünk Facebook oldalának hozzászólásaiba. Óriási bejegyzéseket találtam a rajongóktól.

Buszt lopott a migráns rokon

2016.07.24.
Ha nem lennék tősgyökeres makói, nem is háborítana fel a Szentesről jött megrázó hír: „Rendőrök kapták el a 19 éves szentesi M. Józsefet, aki a gyanú szerint részegen elkötött egy autóbuszt a városban szombat hajnalban.”

Már megint ez a vasárnap...

2016.07.19.
Már megint ez a vasárnap...

Komolyan mondom ezt a napot meg kellene szüntetni. Csak a vita van miatta. Mert ugye legyenek-e zárva a boltok, vagy ne. Dolgozzanak az eladók és a pénztárosok, vagy ne. Volt úgy, lett így. Dolgoznak. Megnyugodni látszik mindenki. És akkor a Magyar Labdarúgó Szövetség mindent összekuszál!

Megnyerjük az Eb-t!

2016.05.31.
Rég volt akkora esélyünk az Európa-bajnoki döntőbe jutásra, mint most és ki tudja mikor lesz ismét ekkora sanszunk. A helyzet nem bonyolult, ránézésre a magyar válogatott az egész viadal legnagyobb esélyese. Le is tudom vezetni, hogy miért van ez így. A végén Spanyolországgal találkozunk. Egy meccsen bármi megtörténhet. Akár minden is.

Sírásó verseny Debrecenben

2016.05.21.
Miért pont a sírásóknak ne legyen versenye? Annyi szakmai képviselőjének van, miért ők maradnának ki? Meg ugye abban az országban, ahol van gumicsizmahajító viadal, ott már minden megeshet. Június 3-án egy vidám vetélkedőben összecsapnak az ország sírásói Debrecenben. Ásnak, temetnek – egy nehéz szakma ünnepe lesz ez a vidám megmérettetés.

Norvég alap

2016.05.06.
A Videoton egy évvel ezelőtt szerződtette Bernard Casonit, majd az ősz első harmadát végig franciázta. Most Henning Berg lett a csapat vezetőedzője. Az egykoron száz válogatottságot összegyűjtő szakember talán közelebb visz minket ahhoz, hogy megértsük mit is jelent valójában a norvég alap. Vajon 4–4–2-t, vagy 4–2–3–1-et?

Szégyen és csend az MTK-nál

2016.04.27.
Az MTK ultrái nem szurkolnak szombaton a csapatuknak, mert szégyenkeznek. Szerintük a kék-fehér együttes előbb gyanús módon kapott ki, most meg itt ez a hercehurca a Vasas elleni találkozó körül. Ezért aztán ők inkább szégyenkeznek, nem pedig szurkolnak. Épp itt az ideje annak, hogy ezt így eldöntötték.

Mourinho és a szírek

2016.04.04.
José Mourinhót akarja szerződtetni a szíriai labdarúgó szövetség a válogatott mellé. Van önbizalmuk. Az ország romokban, futball nincs, de kapitányt az szeretnének. Elképzeltem, hogy milyen ajánlatot adhattak a Special One-nak. A levél természetesen a képzelet szüleménye, ennél nyilván sokkal, de sokkal komolyabb a felvetés.

Ezeket a cikkeket olvastad már?