Ronaldo vs. Torres

2017.05.12.
A szerdai BL-elődöntő legpaprikásabb jelenete. Megvan az "eredeti" hangfelvétel.

Idézem ezt a parasztot – parlamenti beszólások (18+)

2017.05.08.
Szilágyi György felszólalása apropóján nézzünk néhány videót a parlamentből, amikor bizony olyan szaladt ki a képviselők száján, amit aztán később megbántak. Vagy nem.

Alkalmi gender tanterv (kezdőknek és haladóknak)

2017.04.25.
Eme tanterv, vagyis Fanterv seggit-séget foghat nyújthatni az új tanévben induló genderképzésben a neves magyarországi ELTE egyetemben. Ahogy én vakarom. (Bocs, de már elfelejtettem, hogy első nyelvem egyes szói, melyikek is.)
Címkék: ceu, gender, Soros, tünti

Így tüntiznek a grúz liberálisok Orbán ellen

2017.04.21.
Orbán Viktor Grúziában járt és a helyi liberálisok tüntettek is ellene Tbilisziben. Megszereztük a titkos jegyzőkönyvet a demonstráció előkészületeiről.

Emberfórban sansztalan

2017.04.08.
Már csak a dribli hiányzik. De az nagyon. Meg aztán ott van még az ofszájd, a korner, amit valami egészen furcsa okból kifolyólag nem fedeztek még fel ifjú sportriportereink. Pedig egy részük – hallgassuk csak figyelmesen a közvetítéseket – mindent megtesz annak érdekében, hogy az amúgy is egyre szennyezettebb magyar nyelvre még több moslék boruljon.

Leállt az internet – hasba rúgta a polgármestert

2017.03.30.
Kecskés István
Azért van olyan hír, amire nem lehet felkészülni: egy Marcali közelében lévő településen, az egyik ügyeit intéző polgár annyira felbosszantotta magát, amikor az irodában megszakadt az internet szolgáltatás, hogy dühében előbb hasba rúgta, majd leköpte a polgármestert.

Exkluzív: Trump ajándéka Merkelnek

2017.03.20.
A világpolitika legnagyobb rockere Donald Trump, aki mindig tud váratlant húzni. Először is ugye kezetfogott Angela Merkellel. Aztán például nem tett semmiféle ajánlatot a német kancellárnak – ez mondjuk érthető. Ugyanakkor ajándékot adott neki és el is csíptük a pillanatot, amikor az amerikai elnök átadta Angela Merkel FIDESZ tagsági kártyáját.

Juhász Péter fütyülője

2017.03.11.
A politikusok egy csomó mindennel tudnak dicsekedni. Van olyan ugye, aki megszedte magát a négyes metró beruházásból, aztán akad olyan, aki pezsgővel koccintgatott Románia nemzeti ünnepén az Erdélyt bitroló ország képviselőivel, van olyan, aki helikopterezget – például Kóka! –, aztán az is megesik, hogy valamelyik Brüsszelben éri el a magyar gazdaság legnagyobb sikerét azzal, hogy elrendezi a Paks II beruházás EU-s ügyeit.

Heller Ágnes műélet, vagy műétel díjat kapott

2017.02.14.
Véletlenül összekerték a szavakat a Heller Ágnessel kapcsolatos hírben. Az került az információba, hogy életműdíjat kapott a baloldali gondolkodó – az igazi úgy lenne, ha a másik fele is gondolkodna, de csak a bal gondolkodik, így aztán egy kicsit féloldalas, de annyi baj legyen! –, pedig nem ez történt.

Az építőipar csodái – galéria

2017.02.10.
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az építőipar csak nálunk képes csodákra, radiátor mögé épített konnektorokkal, vagy éppen fal felé fordíttott kilinccsel. Pedig a hülyeség nem ismer határokat, így aztán tőlünk nyugatra is vannak kontár mesterek. Szembe is jött egy galéria a legkomolyabb alkotásaikból.

Ezeket a cikkeket olvastad már?